Ezzel a dobással Meghan Markle és Harry herceg saját magát hazudtolja meg

Nagy dobásra készülnek, de a dolog pont az ellenkezője annak, amit a Megxit során állítottak.

Ezzel a dobással Meghan Markle és Harry herceg saját magát hazudtolja meg

Harry herceg és Meghan Markle a múlt héten három napot New Yorkban töltött, ahol egy csomó diplomáciai eseményen vettek részt, illetve felszólaltak a The Global Citizen rendezvényen is, kéz a kézben kampányoltak a koronavírus elleni vakcina beadása mellett. Bár Meghan szexi, combvillantós ruhája eléggé ellopta a show-t, az elmúlt három napban leginkább az foglalkoztatta az internetet, hogy ki az a kamerás férfi, aki folyton ott ólálkodott mellettük… 

PageSix szerint a Netflix egyik operatőréről van szó, aki végig vette a sussexiek látogatását, ugyanis a pár saját dokumentumfilmet forgat a streamingóriásnak. Hogy miért akkora szám ez? Azért, mert a királyi családból való távozásuk egyik fő okaként a túlzott érdeklődést nevezték meg. Ehhez képest most ők maguk fizettek egy fotóst és egy operatőrt, csakhogy minden lépésüket rögzítsék. 

Harryék 112 millió fontos szerződést írtak alá tavaly a Netflixszel, hogy természet- és dokumentumfilmeket, illetve gyerekprogramokat készítsenek, és úgy tűnik, már neki is kezdtek a projektnek. A szemfüles rajongók nemcsak az operatőrt szúrták ki, hanem azt is, hogy a herceg derekára mikroport volt rögzítve a kiruccanásuk alatt.

A királyi családban MINDIG történik valami:

Még több

Sztárhírek