8 sztár, aki mindenki mást letarolt a Tony Awards vörös szőnyegén

Kifejezetten bátrak voltak a színházi világ legmenőbb arcai a 2021-es Tony Awardson, ami a ruhaválasztást illeti, de jó értelemben. És az is biztos, hogy soha, egyetlen vörös szőnyeges eseményen sem láttunk még ennyi férfit pinkben.

8 sztár, aki mindenki mást letarolt a Tony Awards vörös szőnyegén

A legutóbbi Broadway szezon talán rövidebb volt a megszokottnál, de azon sztárok listája, akik kitetettek magukért divat-fronton az idei Tony Awardson, már kevésbé. A színházak 4 órás Oscar-gáláját tegnap tartották, méghozzá olyan házigazdákkal a színpadon, mint Audra McDonald és Leslie Odom Jr. Tekintve, hogy jóval kifinomultabb miliőről van szó, mint mondjuk egy MTV VMA, a vörös szőnyeg sem hemzsegett a szándékos divatkatasztrófáktól. Viszont a színházi világ krémje jóval bátrabbnak bizonyult, mint vártuk – nézd csak!

Ha valakinek olyan jól áll a barna, ahogy Andrew Garfieldnak, a helyében sokkal nagyobb teret adnánk neki a gardróbunkban. Tökéletesen harmonizál a szemével és a hajával – egyszerűen telitalálat!

Andrew Garfield

Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Jake Gyllenhaal húzott egy merészet, és púder árnyalatú öltönyben lépett vörös szőnyegre. Hogy kimaxolja a dolgot, a Prada kollekciójából választott. És milyen jól tette!

ake Gyllenhaal

Getty Images /Arturo Holmes

Nicolette Robinson álomszép ruhájáról rögtön Billie Eilish Met-gálán viselt ruhakölteménye jut eszünkbe, néhány modern csavarral megspékelve. Annyira imádjuk ezt a rengeteg tüllt, hogy még a kevésbé jól sikerült mellrészért is megbocsátunk.

Nicolette Robinson

Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Jeremy Pope-ért most épp a Pose-ban nyújtott alakításáért rajongunk, amit csak tovább fokoz, hogy volt bátorsága olyan árnyalatban vörös szőnyegre lépni, ami sokáig kizárólag a nők színe volt a divatban. Hát igen, 2021 van, ideje dobni a cédulákat, ha színekről van szó – minden értelemben.

Jeremy Pope

Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

A művészet számít, érkezzen bárhonnan és bárkitől, bőrszíntől függetlenül, és ezt Chester Gregory olyan szinten gondolja komolyan, hogy egy egész feliratot szentelt az ügynek.

Chester Gregory

Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Jasmine Cephas ruháján egyszerűen minden tökéletes: a szín, a szabás, az anyag és a derekát átfogó masni is.

Jasmine Cephas

Fotó: Getty Images /Bruce Glikas/WireImage

Imádjuk a zöldet, és vele együtt mind az 50 árnyalatát, a fémes csillogás pedig csak tovább emelt LaChanze izgalmas szettjén.

LaChanze

Fotó: Getty Images /Bruce Glikas/WireImage

Tom Hiddleston nem gondolta túl az eseményt (ellentétben barátnőjével, akinek nem igazán jött be választása): nem volt merész és rózsaszínt sem viselt, de bérelt helye van a szívünknek, szóval akkor is beválogattuk volna, ha egy kinőtt mackóban pózol.

Tom Hiddleston

Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Csak mert tudjuk, hogy imádod a vörös szőnyeges eseményeket:

Még több

Sztárhírek