Baricz Gergő 21 évesen jelentkezett az X-Faktorba – így néz ki 10 évvel később

Baricz Gergőt 21 évesen ismerte meg az ország, azóta nagyon sokat változott.

Baricz Gergő 21 évesen jelentkezett az X-Faktorba – így néz ki 10 évvel később

Baricz Gergő igazi tehetségkutató-veterán: először a Megasztár ötödik szériájába jelentkezett, ám ott nem ért el átütő sikert. Egy évvel később, 2011-ben úgy gondolta, kipróbálja magát az X-Faktor 2. évadában is – a színpadra lépése első pillanatában elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is és meg sem állt a dobogó harmadik fokáig. Keresztes Ildikó volt a mentora, akivel a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak, havi szinten beszélnek egymással.

baricz gergo x-faktor

Baricz Gergő 10 évvel ezelőtt (Fotó: RTL)

Baricz Gergő az X-Faktor alatt a nők nagy kedvence lett, ám a műsor felénél kiderült, hogy összejött fiatal versenyzőtársával, Kováts Verával, akivel fél évig alkottak egy párt. A női rajongók ennek ellenére sem pártoltak el tőle, folyamatosan ostromolták.

baricz gergő kováts vera

Baricz Gergő és Kováts Vera fél évig voltak együtt (Fotó: Sajtóklub)

A műsor utáni évben több dalt, majd egy lemezt is kiadott, a klipjei pedig nagyon népszerűek voltak. 2013-ban feltűnt A Dal című versenyben is, de nem ért el nagyobb eredményt. Nem sokkal később alapított egy zenekart is, de közben a civil életben is megtalálta a helyét. Azóta több produkcióban is szerepelt. Legutóbb a karanténidőszak alatt íródott Számíthatsz ránk című dalban szerepelt többek között Keresztes Ildikó oldalán, de ha valaki követi a közösségi médiában, ott informálódhat az életéről, hiszen napi rendszerességgel posztol.

Sztárok akkor és most:

Még több

Sztárhírek