Ben Affleck ennél szerelmesebb nem is lehetne Jennifer Lopezbe

Minden eddiginél romantikusabb fotók készültek Jennifer Lopezről és Ben Affleckről, amik bizonyítják, hogy a kedvenc sztárpárod szerelmesebb, mint valaha.

Ben Affleck ennél szerelmesebb nem is lehetne Jennifer Lopezbe

Jennifer Lopez és Ben Affleck végre hivatalosan sem bujkálnak a paparazzi elől: amióta közösen debütáltak a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén sokkal szabadabban élvezik egymás társaságát, és lazábban szervezik a randijaikat is. Ezúttal konkrétan New York egyik forgalmas parkjában, a Madison Square Parkban töltötték a délutánt, és hát nagyon nem fogták vissza magukat.

Fotó: Getty Images/Gotham

Beszélgettek, Ben suttogott valamit J.Lo fülébe, nevetgéltek és egész végig képtelenek voltak elengedni egymást. Vagy a másikat átkarolva vagy szorosan kézen fogva sétáltak a parkba, ahonnan később egy járdára keveredtek. Itt pedig megölelték egymást és mit sem törődve azzal, hogy az egész világ őket figyeli, Ben megcsókolta Jennifert.

Ben Affleck Jennifer Lopez

Fotó: Getty Images/Gotham

A helyzet az, hogy hihetetlenül jól néztek ki együtt: az énekesnő ennél ősziesebben nem is öltözhetett volna, mint amilyen ez a hosszú, zöld kockás ruhája volt a hozzá passzoló sállal, Ben pedig talpig feketét viselt. Szerencsére az egész randit megörökítették a fotósok, a képeket pedig természetesen neked is meg kellett mutatnunk.

Ben Affleck Jennifer Lopez

Fotó: Getty Images/Gotham

Mi mindent történt ma a sztárokkal?

Még több

Sztárhírek