Fény derült Erzsébet királynő rejtett tehetségére

Erzsébet királynőnek sok területen vannak szuperképességei, de valahogy eddig nem gondoltuk, hogy beauty-fronton sem kell őt félteni.

Fény derült Erzsébet királynő rejtett tehetségére

Azt már eddig is tudtuk, hogy Erzsébet királynő fantasztikus uralkodó, akinek az egyik szuperképessége, hogy bárkivel bármiről képes elcsevegni, és aki taktikusan úgy alakította a ruhatárát, hogy ne csak stílusos legyen, de funkcionális és instant felismerhető is. De valamiért mindig is azt hittük, hogy ettől függetlenül (legalább) a hivatalos megjelenéseire biztosan alkalmaz egy sminkest. Hát, most kiderült, hogy tévedtünk!

A 95 éves királynő ugyanis egész életében saját magának készítette el a sminkjét minden egyes nap. Egyetlen alkalmat kivéve minden évben, ez pedig nem más, mint a karácsonyi beszéd. Sőt, ekkor még a ruháját sem ő, hanem a produkciós csapat stylistja választja ki, mert ők tudják igazán, milyen színek és minták működnek jól a kamera előtt.

A beszédet egyébként két héttel karácsony előtt veszik fel, általában december 12-én, a forgatásra pedig Marilyn Widdess sminkes szokott érkezni. Widdess, aki egyébként a ’70-es évek óta dolgozik a BBC-nél, mindig a királynő kedvenc márkáit használja. Tudjuk, hogy kíváncsi vagy, hogy mik ezek, és szerencsére el is tudjuk árulni neked, merthogy erre is fény derült: Erzsébet leggyakrabban Elizabeth Arden rúzst használ, a bőrápolási rutinja pedig Clarins termékekből áll.

Forrás: People magazin

Fusd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek