4 alkalom, amikor Selena Gomez rajongói hadjáratot indítottak Hailey Bieber ellen

A mai napig nem tudják megbocsátani Hailey-nek, hogy ő lett Justin Bieber felesége, és nem Selena…

4 alkalom, amikor Selena Gomez rajongói hadjáratot indítottak Hailey Bieber ellen

Hiába házasok már 2018 óta, a legmegszállottabb Jelena-rajongók a mai napig nem tudják elfogadni, hogy Justin Bieber és Hailey Bieber egy párt alkotnak. Hogy nemtetszésüket kifejezzék, ahol csak lehet, belekötnek Hailey-be, de ha kell, netes hadjáratot is indítanak ellene, vagy legdurvább esetben személyesen is megtámadják. Hiába próbálta már maga Selena is csitítani a fanokat és hiába beszélt őszintén arról, hogy a Justinnal való kapcsolata nagyon is mérgező volt, az elborult rajongóknak úgy tűnik, semmi sem számít. Négy esetet idézünk fel, amikor Selena fanjai kíméletlenül betámadták Hailey-t.

Amikor Hailey állítólag megfenyegette Selenát

2019-ben adta ki Selena a Lose You to Love Me című számát, aminek a szövegéből a fanok rögtön arra következtettek, hogy a dal Justinnak szól. Már ez is eléggé felzaklatta őket, az igazi dráma viszont akkor kezdődött, amikor nem sokkal a dal megjelenése után Hailey posztolt egy Instagram Storyt. A modell megosztotta azt a számot, amit épp hallgatott, és aminek a címe történetesen az  volt, hogy I’ll Kill You, magyarul Megöllek. Ebből már talán sejteni is lehet a folytatást… Igen, Selena rajongói meg voltak róla győződve, hogy Hailey posztja egy utalás volt, és Selenának akart vele beszólni. Nem is kellett nekik több, azonnal elárasztották a modell Instáját: megfenyegették és kegyetlen kommentekkel bombázták.

A támadás után Hailey kénytelen volt megszólalni, és elmondta, hogy a vádaskodásnak semmi alapja nincs, a posztjának semmi köze nem volt Selenához. „Kérlek, hagyjátok abba ezt a hülyeséget. Én nem reagáltam semmire, komplett baromság az egész” – írta Instán.

Selena és Hailey egy étteremben? Para, de igen

2020 januárjában egy véletlen folytán Selena és Hailey ugyanabban az étteremben vacsoráztak, de természetesen külön-külön, a saját társaságukkal. Selena egyébként éppen a Rare című albumának megjelenését ünnepelte, Hailey pedig Madison Beerrel és a stylistjával tartott csajos estét. És hogy mi volt ezzel a probléma? A fanok meg voltak róla győződve, hogy Madison és Hailey biztosan direkt ment ugyanabba az étterembe, hogy így rontsák el Selena estéjét… A haragjukat ez alkalommal nem csak Hailey-n hanem Madinsonon is kitöltötték, az ő Instáját is elkezdték bombázni.

„Megőrülök ezektől a pletykáktól. Egyszerűen csak vacsorázni mentem Hailey-vel, aki már 10 éve a barátnőm, ennyi az egész. Ez tényleg akkora bűn lenne? Szeretem Selenát, mindig is szerettem, és ezt mindenki tudja. Sosem próbálnám meg felbosszantani. Ez egy nagyon aljas rágalom. Semmi nem történt, véletlen volt az egész. Ok nélkül kezdtetek el bullyingolni” – írta az eset után az Instájára Madison.

Hajtóvadászat Hailey ellen

Az egyik legdurvább eset tavaly decemberben történt, amikor is Hailey bejelentette, hogy élőzni fog egyet az Instáján. Ezt megtudva egy megrögzött Jelena-fan gyakorlatilag arra kezdte el buzdítani a társait, hogy minél többen támadják be Hailey-t.

Most végre nem fogja tudni kikapcsolni a kommenteket, szóval bombáznunk kell Jelenával, és azzal, hogy Selena jobb nála. Menjetek rá Hailey-re, kérlek, minél többen menjetek rá”– írta az elborult rajongó. A beteges felhívása nem is maradt válasz nélkül, ezúttal maga Justin Bieber volt az, aki helyre tette a Jelena-fanokat.

„Ez az ember arra ösztönzött másokat, hogy támadjanak rá a feleségemre, mondják azt, hogy az előző kapcsolatom jobb volt és így tovább. Csak azért szerettem volna ezt megosztani, hogy az embereknek legyen egy elképzelésük arról, mivel nézünk szembe minden egyes nap. Extrém nehéz felülemelkedni, amikor azt látom, emberek arra próbálnak rávenni másokat, hogy zaklassák azt a személyt, akit a világon a legjobban szeretek. Ez nem helyes. Mivel sok az olyan ember, aki azzal tölti az idejét, hogy próbál minket nyilvánosan megszégyeníteni, a többieket arra kérjük, imával emeljenek fel minket. Szükségünk van az imákra és a támogatásra” – írta le Justin egy Instagram Storyban.

Alázás a Met-gála vörös szőnyegén

A néhány hete megrendezett Met-gálán az őrült rajongóknak élőben is lehetőségük volt kinyilvánítani nem tetszésüket, ők pedig természetesen kaptak is az alkalmon. A Jelena-fanok egy kisebb botrány okoztak, amikor Hailey és Justin bevonulásakor torkuk szakadtából kezdték Selena Gomez nevét kántálni. Olyan is akadt a tömegben, aki egyenesen odakiabálta, hogy Justin még csak meg sem fogja felesége kezét, ebből is arra következtetve, hogy Justint az ég is Selenának teremtette, amibe Hailey csak belerondított. A jelenetről természetesen videó is készült, ami vírusként kezdett elterjedni a neten, és amin jól látszik, mennyire megviseli Hailey-t a Jelena-fanok támadása.

@biebervelliDISGUSTING ##justinbieber ##haileybieber ##jailey ##metgala ##fyp♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Az eset után Hailey unokatestvére, Ireland Baldwin volt az, aki azonnal kiállt a modellért és az alábbit kommentelte TikTokon a videó alá: „Ők a legboldogabb és legszeretetteljesebb pár, akiket valaha ismertem. Nem törődnek ezekkel a hangokkal”.

Szívesen olvasgatsz sztárhíreket?

Még több

Sztárhírek