Shane Tusup gyakorlatilag szerelmet vallott Szabó Zsófinak

Szabó Zsófinak néhány napja volt a születésnapja, és természetesen Shane Tusup sem maradhatott ki a köszöntők sorozatából. Csakhogy ő nem érte be egy szimpla „Boldog szülinapot”-üzenettel.

Shane Tusup gyakorlatilag szerelmet vallott Szabó Zsófinak

Tényleg nagyon úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi jelenleg egy szerelmi háromszög kellős közepébe csöppent: egyszerre két pasi is nagyon teper érte, és Zsófi szülinapja pont remek alkalom volt, hogy a maguk módján tegyenek egy-egy lépést a lány felé.

Az egyik srác, akiről szó van ugye mondanunk sem kell, hogy Fluor Tomi, aki egy vicces Instagram sztorival köszöntötte Zsófit és sikerült aznapra teljesen magára vonnia a figyelmünket. De ahogy a Blikk most kiszúrta, a másik szőke herceg, Shane Tusup is szépen csendben felköszöntötte a műsorvezetőt, ráadásul nem is akárhogyan! A kommentszekcióban jelentkezett be, ráadásul olyan szép szavakkal, ami gyakorlatilag felér egy szerelmi vallomással.

„Boldog születésnapot a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, varázslatos estéd volt a barátaiddal és a családoddal. Alig várom, hogy lássam azokat a fantasztikus dolgokat, amiket még az idén csinálsz majd” – írta Hosszú Katinka exe Zsófi szülinapi fotója alá egy fehér szívecske kíséretében, amire a sztár ugyanilyen emojival válaszolt.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nekünk úgy látszik, Fluornak bele kell húznia, mert ezt a kört Zsófi szívéért most Shane nyerte. Persze az is lehet, hogy végül Zsófi egyik srácot sem választja majd (mi pedig elsősorban szintén #TeamZsófi vagyunk), de azért biztosak vagyunk benne, hogy nem utálja az elmúlt hetek eseményeit.

A magyar sztárok élete legalább olyan izgalmas, mint a hollywoodiaké:

Még több

Sztárhírek