Durván savazzák Tolvai Renit a kommentelők

Nem tudjuk, hogy a filtert tolta-e túl, vagy csak úgy általában a sminkje nem működött, de Tolvai Reni új fotóján inkább félelmetes, mint szexi – a kommentelők pedig keményen nekiestek a baki miatt.

Durván savazzák Tolvai Renit a kommentelők

Amikor Tolvai Reni nem szexi villantásokat posztol az Instagramjára, akkor full sminkben szelfizik a rajongók legnagyobb örömére. Csakhogy vannak esetek, amikor a követőinek nem tetszik, hogy Reni túlságosan kisminkelte magát egy-egy fellépésre, vagy mert filtert használni a képéhez és ilyenkor kíméletlenül beszólnak neki. De az énekesnőt látszólag ez nem zavarja, hiszen ennek ellenére is igenis szeret játszani az Insta filtereivel.

Csakhogy a legújabb szelfijénél kicsit megszaladt a retus/a sminkecset/mindkettő, az emberek pedig tömegével lepték el a kommentszekciót, hogy kifejezzék a nemtetszésüket, illetve aggodalmukat. Merthogy Reni valóban enyhén betegnek tűnik a fotón, aminek valljuk be, a fényképezési szöge sem a legelőnyösebb. Emellett valahogy a szeme árnyalata is inkább tűnik szürkének, mint a megszokott kéknek, így különösen fura lesz tőle a kép. Mindez pedig tehát a hozzászólóknak is feltűnt:

  • „Ez most nem tetszik. Zombis.🥺”
  • „Én imádlak! A sminkjeid is! De ahogy pörgettem a képeket, azért álltam meg: Istenem! De betegnek néz ki Reni🥺”
  • „Soha sehova nem írok negatív kommentet, de ez a smink nagyon előnytelen.”
  • „Háááát ez nem sikerült valami jól.😢”
  • „Ez nem te vagy Renike, hanem egy anorexiásnak kinéző nő!”
  • „Nyugodjatok le, tuti filter, Reninek ennél sokkal szebb orra van 😘”
  • „Ezt kár volt kitenni! Ne haragudj Reni ez borzalmas!”

Neked mi a véleményed? Tényleg olyan szörnyen sikerült?

Képben vagy a nap sztárhíreivel?

Még több

Sztárhírek