Kiderült, miért választotta Will Smith és felesége a nyitott házasságot

Will Smith soha ilyen őszintén nem beszélt még a házasságáról Jada Pinkett Smith-szel, és most elárulta, pontosan miért döntöttek a nyitott kapcsolat mellett.

Kiderült, miért választotta Will Smith és felesége a nyitott házasságot

Nem kevés hollywoodi pár van, akikről azt pletykálják, hogy nyitott házasságban élnek, de közülük csak kevesen vallják be a nyilvánosság előtt, hogy az ő kapcsolatuknak ez volt a legjobb megoldás. Az egyik ilyen pár, aki nem fél beleállni a kérdésbe, az Will Smith és felesége. A sztárok már korábban is beszéltek a házasságuk nem szokványos dinamikájáról, de most a színész a GQ magazinnak minden eddiginél részletesebben és őszintébben mondta el, miért döntöttek úgy, hogy nyitott kapcsolatban fognak élni.

Merthogy kezdetben az ő viszonyuk is abszolút monogámként indult, csakhogy egy idő után kiderült, hogy ez nem működik a számukra. „Jada sohasem hitt a hagyományos házasságban, az ő családjában például többen nem konvencionális kapcsolatban éltek. Szóval ahogy ő felnőtt az teljesen más volt, mint ahogy én nőttem fel”– kezdte Will. „Végtelen sokat beszéltünk arról, milyen egy tökéletes kapcsolat…És a házasságunk nagy részében a monogámiát választottuk, de nem gondoltuk, hogy ez volna az egyetlen tökéletes út.”

Aztán Jada 40. születésnapja után egy óriási veszekedés közben rájöttek, hogy valamit tenniük kell a kapcsolatuk  megmentéséért. „Nem működött a házasságunk. Nem tehettünk többé úgy, mintha igen. Mindketten nyilvánvalóan szenvedtünk ezért egyértelmű volt, hogy valaminek változnia kell” – idézte a GQ a sztár hamarosan megjelenő életrajzi könyvét, a Willt.

Így döntöttek végül amellett, hogy kinyitják a házasságukat más emberek felé, de Will tisztában van vele, hogy ez nem megoldás mindenki számára: „Valójában senkinek sem ajánlom a mi utunkat. Senkinek sem ajánlom ezt az utat. De a az egymásnak nyújtott szabadság élménye és a feltétel nélküli támogatás számomra a szeretet legmagasabb definíciója.” Ezután pedig azt is bevallotta, hogy ugyan róla nem cikkeztek az újságok, mint tavaly Jadáról, ő is ugyanúgy kihasználta már a nyitott kapcsolatuk „előnyeit”.

Olvass még több sztárhírt:

Még több

Sztárhírek