Nagyon meredek teória terjed a neten Anne Hathaway-ről és a férjéről

Az egy dolog, hogy Anne Hathaway a Neveletlen hercegnő óta egy napot sem öregedett, de a neten terjedő elmélet a színésznőről és férjéről ennél ezerszer furább.

Nagyon meredek teória terjed a neten Anne Hathaway-ről és a férjéről

Anne Hathaway olyan, mint Paul Rudd vagy Keanu Reeves – nőben: bármennyi idő telik el, egyszerűen képtelen öregedni. És ahogy Keanu esetében is, úgy nála is gyakran viccelődnek azzal, hogy vámpír, netán időutazó, amiért a mai napig ennyire gyönyörű. Csakhogy egy neten terjedő teória még ennél is tovább megy: egészen konkrétan megnevezték az illetőt, aki a múltban lehetett. De nem csak róla szól ez az elmélet, hanem a férjéről, Adam Shulmanról is, az egésznek pedig William Shakespeare-hez van köze.

Kezdjük először is Adammel, aki konkrétan egy az egyben úgy néz ki, mint a Shakespeare a róla készült festményeken. Mert már önmagában ez elég megdöbbentő, nézd csak:

Adam Shulman és William Shakespeare

Fotó: Getty Images/Fine Art Images, Frederick M. Brown

És itt még nem értek véget a furcsaságok, a kedvenc színésznőnket ugyanis PONTOSAN UGYANÚGY hívják, mint Shakespeare feleségét, akinek egyszer azt írta: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak egyben szeresselek. Ígérem, megtalállak a következőben is.” Egyrészt ez elképesztően romantikus, másrészt viszont azért elég kísérteties!

De, hogy egy kicsit enyhítsünk a creepy-faktoron, Anne-t direkt Shakespeare felesége után nevezték el a szülei, hiszen meglátták, hogy a Hathaway vezetéknév micsoda lehetőségeket rejteget magában. Bár, miután Anne ezt még nem erősítette meg, ezért lehet, hogy csak fedősztori, és a színésznő és a férje valójában tényleg időutazók – lol. A netezők mondjuk nem vetik el ennek a lehetőségét, főleg, mert Anne valóban semmit nem változott a 20 évvel ezelőtti Neveletlen hercegnő óta, de néhányan inkább a reinkarnáció-részben hisznek.

Anne Hathaway

Anne Hathaway a Neveletlen hercegnő premierjén és most (Fotók: Getty Images/ Tim Graham,Vera Anderson)

A két tábor egyébként már meg is alkotta a közös kis romantikus háttérsztoriját, miszerint Shakespeare megegyezett a feleségével, hogy a következő életben majd ő lesz a híresebb. Ha minket kérdezel, mi csak szeretnénk hinni abban, hogy ők az élő példa arra, hogy az örök szerelem létezik és a lelkitársaddal megtaláljátok egymást, bármi is történjen.

Nem volt elég az összeesküvés elméletekből?

Még több

Sztárhírek