Extra pénz hullik 3 csillagjegy ölébe a héten

A hónap vége sem jelenthet a következő három csillagjegynek gondot, mert váratlanul egy kis extrához jutnak.

Extra pénz hullik 3 csillagjegy ölébe a héten

Megindult a visszaszámlálás a következő fizetésig, de a következő három csillagjegyet ez nem igazán fogja érdekelni, hiszen váratlanul nagyobb összeg üti a markukat, hála az univerzumnak. Csekkold, hogy közéjük tartozol-e! 

Bika 

Hónapokkal ezelőtt történt, hogy egy barátodnak kölcsön adtál, aki azóta sem tudta megadni az összeget, most viszont derült égből villámcsapásként tolja vissza neked a pénzt az utolsó forintig. Bár ennek is nagyon örülsz, az még nagyobb örömmel tölt el, hogy nem ment rá a barátságotok az anyagiakra. 

Oroszlán 

Nem szereted, ha a szabadidődben dolgoznod kell, még akkor sem, ha kifizetik, de most feladod ezt az elvedet, mert olyan jól fizet a plusz munka, hogy abból elég szépen megszedheted magadat. Még az sem kizárt, hogy ezzel az összeggel és a korábbi megtakarításiddal saját lakás után nézhetsz végre. 

Skorpió 

Egy régóta várt ügyed rendeződik, ami már önmagában is feldob, viszont az tesz a legboldogabbá, hogy kevesebbet kell érte fizetned, mint eredetileg gondoltad. A nagyobb összeg, ami a számládon marad, igazi ajándék, rögtön tervezgetésbe kezdesz, hogy mire költhetnéd el, hiszen bőven lenne helye. 

Horoszkópból sosem lehet elég:

Még több

Sztárhírek