Dallos Bogi intim részleteket osztott meg az esküvőjükről

Ha még mindig ki vagy éhezve a friss infókra a cuki sztárpár esküvőjéről, akkor most nagyon figyelj!

Dallos Bogi intim részleteket osztott meg az esküvőjükről

Dallos Bogi és Puskás Peti még augusztus végén mondták ki a boldogító igent, de Bogi azóta is el-elcsepegtet néhány belsős infót arról, hogy milyen volt a nagy napjuk. Most éppen a ruhájáról mesélt a secretstories.hu-nak (via Blikk) adott interjújában, ami egy csodás Dalaarna ruci volt, picit feltunningolva, amit az anyukájával közösen választottak. Bogi elárulta azt is, milyen volt helyszínt választani a pandémia kellős közepén, amikor szinte sehol nem volt egy teremtett lélek sem. 

Még bőven karantén volt itthon, így indultunk el helyszíneket nézni, és nagyon optimisták voltunk. Ráadásul szuper kis program volt: miközben minden zárva volt, ki tudtunk kicsit mozdulni, és ha jól emlékszem, végül nyolc helyszínt néztünk meg. A legfontosabb szempontunk az volt, hogy természetközeli legyen a helyszín. 

Az énekeső és Peti választása végül a Cseresznyés Pajtára esett, mert elvarázsolta őket a közeg és az ott dolgozók kedvessége, így annak ellenére, hogy semmilyen kötődésük nincs Pakshoz, végül ezt választották. És hogy mi volt Bogi legkedvesebb emléke az egész esküvőn? „A legszebbek közé tartozik természetesen, amikor apukám odakísért az oltárhoz, és megpillantottuk egymást Petivel. Aztán ahogy már említettem, a fogadalmak is nagyon emlékezetesek. A buliból pedig a nyitótáncunk, amire utolsó pillanatban kezdtünk el készülni, de végül szuperül sikerült: a La La Land ikonikus dalára keringőztünk, aztán előadtuk a híres TikTok táncainkat egy egyveleggel, és volt egy táncpárbajunk is, amit imádtam. 

Fusd át a legfrissebb híreket!

Még több

Sztárhírek