Dér Heni bomba alakot villantott

Az eddig sem volt kérdés, hogy milyen sokat dolgozott a szülés utáni alakján, de valami elképesztő, hogy mennyire jól néz ki!

Dér Heni bomba alakot villantott

Dér Heni már a szülése előtt is nagy sportember volt, de azóta sem állt le a diétával és az edzéssel, hogy a kisfia, Bendegúz megszületett. Az énekesnő fokozatosan tért vissza az edzőterembe, hogy a kitűzött célt, a 7 kg-ot leadja, amiről gyakran posztolt is az Instagramjára, mi pedig komolyan meghajlunk az elszántsága előtt, ugyanis friss képén, amit IDE KATTINTVA tudsz megnézni, nagyon is látszik a befektetett munka eredménye. 

Heni topban és forrónadrágban mutatta meg, hogy nem lettek terhességi csíkjai a terhesség alatt, amiért kapott hideget-meleget a kommentelőktől, de mindez szinte mellékes, ha megnézed, milyen jó formában van, mintha nem is néhány hónapja szült volna. Igen, van még hasa, de ezzel együtt is látszik, hogy nem veszi félvállról, hogy visszaszerezze a régi alakját. Nem ez volt az első eset, hogy megvillantotta a csupasz hasát, viszont tény, hogy ennél motiválóbb képet nem is oszthatott volna meg, igazi #fitmom. 

Induljon a reggel hírupdattel:

Még több

Sztárhírek