Katalin hercegné még sosem volt ennyire szexi

Az új James Bond film premierjén úgy vonult végig a vörös szőnyegen, mintha maga is Bond-lány lenne.

Katalin hercegné még sosem volt ennyire szexi

Katalin hercegné szép, csinos, visszafogott – legalábbis az esetek 99%-ban, de ha kitesz magáért, annyira dögös tud lenni, hogy még a James Bondot alakító Daniel Craignek is elcsavarja a fejét. Tegnap volt a legújabb Bond mozi, a Nincs idő meghalni premierje Londonban, amin Katalin hercegné és Vilmos herceg is megjelent, méghozzá nem akárhogy. A hercegné egy extra dögös aranyszínű ruhát húzott magára az eseményre, ami a színével és merészen stílusos szabásával minden figyelmet magára vonzott. A Katalintól megszokott decens kis kontyot is egy sokkal lazább frizura váltotta fel, amit a hercegné egy hosszú, aranyszínű fülbevalóval kombinált. Összességében az egész look olyan volt, mintha ő is a híresen szexi Bond-lányok egyike lenne. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

A szemtanúk szerint Daniel Craiget is teljesen elbűvölte a látvány, meg is jegyezte, hogy mennyire csinosan öltözött fel. Arra mondjuk kíváncsiak lennénk, hogy mit szólt ehhez Vilmos herceg? 

Katalin hercegné és Daniel Craig

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

A ruhát az a Jenny Packham tervezte, aki Katalin több korábbi ruciját is, azonban messze ez a leglátványosabb és legdögösebb mind közül, sőt, valószínűleg már feszegeti az etikett határát, de akinek olyan alakja van, mint Katalinnak, az igenis bátran viseljen ilyet szerintünk, mert csodásan fest benne! 

Csupa meglepetés ez a nap:

Még több

Sztárhírek