Nem a James Bond premierje az egyetlen alkalom, amikor Katalin hercegné ruhája ennyire szexi volt

Katalin hercegné mindenkit elkápráztatott a felvágott ruhájával a James Bond premierjén. De tudtad, hogy amúgy is szeret néha kicsit bevállalósabban öltözködni? Összeszedtük néhány szexi pillanatát.

Nem a James Bond premierje az egyetlen alkalom, amikor Katalin hercegné ruhája ennyire szexi volt

Katalin hercegné elképesztően gyönyörű és meglepően szexi volt tegnap a James Bond londoni premierjén az aranyszínű, oldalt felsileccelt, köpennyel kiegészített ruhájában. Senki nem tudta levenni róla a szemét, egyszerűen csak ragyogott – ha netán lemaradtál volna a királynői szettjéről, ide kattintva mindenképpen pótold be.

És bár minket is letaglózott a vörös szőnyeges megjelenése, azért ne felejtsük el, hogy Katalintól nem áll távol, hogy néha, amikor kedve tartja, kicsit szexibben öltözzön fel és picikét megszegje a királyi család szigorú protokollját. Korábban már összegyűjtöttük 9 kifejezetten dögös pillanatát, de az arany ruhája most eszünkbe juttatta, hogy volt ám még jó néhány hasonlóan szexi outfitje. Lássuk, mik voltak ezek!

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Max Mumby

A fekete-nude csipkés kombó láttán csodálkozunk, hogy Erzsébet királynő nem ájult el. Mert oké, hosszú ujjú ruháról van szó, de azok az ujjak átlátszók, a ruha maga pedig bőrszínű, így kifejezetten bevállalós választás, pláne, ha figyelembe vesszük a rásimuló csipkét. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy egyúttal Katalin eggyel mélyebb dekoltázst is villantott a szokásosnál…

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Danny Martindale

A várandós kismamák is lehetnek szexik, és ezt Katalin maga bizonyította be. A pöttyös ruhája combközépen ér véget, ezáltal megvillantva a fekete magassarkúval még jobban hangsúlyozott lábait. A ruha anyaga pedig meglehetősen könnyű, így a szél veszélyesen felkapta, amivel a hercegné majdnem belefutott egy villantásba.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Max Mumby

Egy minden eddiginél dögösebb dekoltázst láthatunk ezen a képen: a V-kivágás egészen mélyen húzódik, amin a falatnyi csipkebetét kompenzál csak egy kicsit. Teljesen odáig vagyunk a felsőrész szabásáért, és a vissza-visszaköszönő csipkés részletekért, ami Katalin derekára is ráirányítja a figyelmet.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Clive Brunskill

Most mondhatnád azt, hogy mégis mi ebben a szexi, hiszen a szoknya térdig ér, a dekoltázs is kifejezetten magas és egyetlen részlet sem átlátszó. Csakhogy a helyzet az, hogy egy ilyen rikító sárga szín azonnal felhívja magára mindenki figyelmét, és ha már aztán alaposabban megnézik a ruhát, látható, hogy egész merészen öleli körbe Katalin alakját, minden vonalát kiemelve.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Ian Vogler

Úgy látszik, a hercegné nemcsak a földig érő darabok esetében szereti az oldalt felvágott fazont, hanem a rövid, térdig érő ruháknál is. Míg Katalin nude cipőválasztása amúgy is kiemelte volna (és hosszította volna) az eleve hosszú lábait, a felsliccelt oldalon ennél jóval többet mutat. Sőt: konkrétan alig takarja anyag a combját.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Ez az egyik kedvenc ruhánk Katalintól, akin elbűvölően állt ez a fehér habos csoda. A legjobb része viszont az egy vállas megoldás, amit általában nem szeret a palota protokoll-rendőrsége, de szerintünk pont annyira volt szexi volt, hogy Katalin megmaradthatott hamisítatlan hercegnőnek.

Bírod a királyi család nőinek stílusát?

Még több

Sztárhírek