Szabó Zsófi és Shane Tusup lebuktak

Azzal, hogy az úszóedző táskákkal a kezében távozott Zsófi lakásából, miután az éjszakát ott töltötte, nem kétséges, hogy tényleg együtt vannak.

Szabó Zsófi és Shane Tusup lebuktak

Alig néhány nappal ezelőtt indult be a pletyka, miszerint Szabó Zófi és Shane Tusup már hivatalosan is egy párt alkot, most újabb bizonyíték leplezte le őket: a Blikk fotósa kiszúrta, hogy az edző kocsija egész éjszaka Zsófi háza előtt állt, és reggel két nagy táskával távozott onnan, majd nem sokkal később Zsófi is útnak indult, tehát az éjszakát egymás társaságában töltötték. 

A lap úgy tudja, nem ez volt az első eset, a neve elhallgatását kérő informátor szerint egy ideje tart már a dolog: „Hallottuk mi is a pletykákat Shane-ről és Zsófiról, de alig akartuk elhinni, hogy tényleg összejöttek. Az viszont tény, hogy úgy tudom, Shane elég sokszor meglátogatja Zsófit, gyakran ott tölti az éjszakát”- mesélte a Blikknek az edző egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse. 

Ha egy percig is kételkednél abban, hogy a sztori vajon igaz-e, elég csak a képeket megnézni, és elolvasni Shane szülinapi köszöntését, amiben gyakorlatilag szerelmet vallott a műsorvezetőnek. És hogy mi történik Fluor Tomival? Az egész flört csak szemfényvesztés, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy Zsófi valaki mással találkozgat. 

Villantjuk a legfrissebb híreket:

Még több

Sztárhírek