Amit Katalin hercegné tett, azt kevesen csinálnák utána

Katalin hercegné ezzel bebizonyította, hogy igazán belevaló nő, aki nem retten meg a kihívásoktól.

Amit Katalin hercegné tett, azt kevesen csinálnák utána

Katalin hercegné jó időre eltűnt a nyilvánosság elől, és olyan megújult lendülettel tért vissza, hogy nem győzünk rácsodálkozni. Ha kell, diákokkal túrázik, combot villant, Daniel Craiggel flörtöl vagy éppen tarantulát tart a kezében. 

Igen, jól olvastad, a hercegné és Vilmos herceg Észak-Írországba utaztak tegnap, ahol Katalin lazán megfogott egy tarantulát, aki ráadásul szintén Saroltának hívtak, akárcsak a kislányát, aki maga is nagy pókrajongó. A fotón egyáltalán nem úgy tűnik, mintha különösebben taszítaná a dolog, sőt, annyira kedvesen mosolyog az állatra, mintha az minimum egy cuki kiskacsa lenne, úgyhogy Katalin ezzel megszerezte a legmenőbb címet a királyi családban. Jó, persze Vilmos herceg is bekapcsolódott azzal, hogy egy kígyót tartott, de azért egy szőrös pókot szerintünk jóval kevesebben vállalnának be. 

Azt sem lehet szó nélkül hagyni, hogy mindezt milyen ruhában tette: a szikrázóan lila kosztüm teljesen távol áll a stílusától, de pont ezért imádjuk! Mintha Katalint teljesen kicserélték volna a nyári szabija alatt, mi pedig alig várjuk, mivel rukkol még elő a jövőben.

Katalin lila kosztüm

Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein

Ha mindent (IS) tudni akarsz, KATT:

Még több

Sztárhírek