Szerelmet hoz az október ennek a 3 csillagjegynek

Jól figyelj, mert ha a következő három csillagjegy közé tartozol, mert az életed egy romantikus filmmé változik októberben!

Szerelmet hoz az október ennek a 3 csillagjegynek

Ha az alábbi csillagjegyek egyike között vagy, akkor az a szuper hírünk van, hogy nagy változás várható a szerelmi életedben. Az, hogy fülig szerelmes leszel nem fejezi ki eléggé, hogy milyen mélyen belezúgsz valakibe. 

Bika 

A múltadból bukkan fel egy olyan személy, aki a humorával és a figyelmességével pillanatok alatt eléri, hogy beleszeress. Mivel hasonló az érdeklődésetek, az összecsiszolódás gyorsabban megy, mint hinnéd, ami érthető módon megrémít. De nyugi, nincs ok az aggodalomra, add át magadnak az érzésnek, mert tényleg ő lesz a végső befutó. 

Rák 

Sokkal jobban érzed magad otthon, mint nagyobb társaságban, de beadod a derekad a barátnődnek egy buli erejéig – és milyen jól teszed! A srác, akit éjszaka megismersz a tökéletes tükörképed, nemcsak, hogy imádsz a közelében lenni, de olyan gyorsan magával ragad a sármja, hogy a hónap végére már az összeköltözést tervezed majd vele.  

Halak 

Gondolsz egy nagyot és végre bevallod az érzéseid a kollégádnak, aki már régóta tetszik. Úgy vagy vele, hogy bármit is mond, így legalább tovább léphetsz. Te fogsz azonban a legjobban meglepődni, amikor viszonozza a dolgot és rögtön belevágna a dolgok közepébe. Tisztára olyan lesz az egész, mintha egy romantikus film főszereplője lennél. 

Ismerd meg, hogy az univerzum mit mondd rólad:

Még több

Sztárhírek