Vajna Timi videóját nehéz kibírni könnyek nélkül

Az amerikai állampolgárság megszerzése miatt Timi egy egész évig nem tudott hazajönni, úgyhogy a reunion nagyon meghatóra sikerült.

Vajna Timi videóját nehéz kibírni könnyek nélkül

Ahhoz, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot, Vajna Timinek kőkemény szabályokat kell betartania, ilyen volt többek között az is, hogy meghatározott időt úgy kell az USA-ban töltenie, hogy közben nem látogathat haza. Timi épp ezért már egy éve nem járt Magyarországon, ezért is annyira megható, hogy végre ismét csatlakozni tudott a kedvenceihez. 

Az üzletasszonynak itthon több kutyája és egy papagája is van, akik elképesztően örültek annak, hogy láthatják a gazdájukat, a videók, amiket Instasztoriba feltöltött (IDE katt, ha megnéznéd) a reunionról, nagyon meghatóra sikerültek.

Vajna Timi kutyák

Fotó: Instagram/@timeavajna

Vajna Timi papagáj

Fotó: Instagram/@timeavajna

Ám nem ők voltak az egyetlenek, akik örültek a hazatérésének, hiszen Timi húgának, Lillának tavaly született kisbabája, a büszke nagynéni pedig nem győzött csodálkozni, mennyit nőtt az unokaöccse – a kicsiről szintén feltett egy nagyon édes videót. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Jó látni, hogy Timi élete kezd ismét egyenesbe kerülni, a szerelme megkérte a kezét, beköltözhetett új, csodaotthonába és most végre a családjával (a két- és négylábúakkal egyetemben) is találkozni tudott.  

Amíg beérsz a melóba, csekkold ezeket is:

Még több

Sztárhírek