Belsős beszámolók és titkos dokumentumok alapján készült új Britney Spears-dokumentumfilm

Jamie Spears szerint nincs itt semmi látnivaló, amit ügyvédein keresztül meg is üzent a lányáról szóló dokumentumfilmben. Mi viszont kifejezetten biztatunk rá, hogy megnézd a Britney kontra Spears-t, hogy teljes képet kapj arról a pokolról, amiben az énekesnő az elmúlt 13 évben élt.

Belsős beszámolók és titkos dokumentumok alapján készült új Britney Spears-dokumentumfilm

Britney Spears körül csak úgy forr a levegő – és most végre jó értelemben. A bíróság a napokban mondta ki, hogy az apját 13 év után felfüggesztik a gondnoki szerepéből, ami azt jelenti, hogy Jamie Spears nem kontrollálhatja többé a lánya életét. És ugyanígy néhány nappal ezelőtt jelent meg a Britney Spears életéről szóló legújabb dokufilm is a Netflixen, Britney kontra Spears címmel. A film nem csak arról ad átfogó képet, hogy mi történt az énekesnővel az elmúlt 13 évben, de részletesen bemutatja azt is, hogyan vette át lépésről lépésre Britney élete felett az irányítást a saját apja. Hogy meghozzuk a kedved, elárulunk néhány érdekes infót, ami miatt mindenképpen érdemes felvenni a listádra.

Megszólalnak benne Britney közeli barátai

Most szólalt meg először a nyilvánosság előtt Adnan Ghalib, korábbi paparazzo, aki a Kevin Federline-tól való válása után Britney Spears pasija is volt. Adnan pont abban az időszakban jött össze az énekesnővel, amikor az apja gondnokság alá helyezte, ez pedig azt jelenti, hogy a férfinak elég jó rálátása volt arra, mi is történt  Britney életében.

Fény derül Britney titkos akciójára

Jenny Eliscu, a Rolling Stone újságírója egy nagyon durva sztoriról is lerántja a leplet. Az újságíró 2008-ban, tehát alig egy évvel a gondnokság elrendelése után találkozott az énekesnővel titokban, és segített neki eljuttatni a bíróságra egy olyan kérvényt, amivel Britney le szerette volna váltani az ügyvédjét, Samuel Ingham, mert úgy érezte, a férfi nem az ő érdekeit szolgálja. Hogy mi lett az akció vége? Ezt most természetesen nem fogjuk elárulni.

Kiszivárgott orvosi jelentések

A készítők olyan 2008-ból származó orvosi dokumentumokat is megszereztek, amelyekben Britney akkori mentális állapotát részletezték.

Britney régóta próbált segítséget kérni

A filmből az is kiderült, hogy Britney már a kezdetektől fogva próbált szabadulni az apjától. Annyira kétségbeesett volt, hogy egyszer például megpróbált eljuttatni egy levelet a nyilvánossághoz egy alkalmazottján keresztül , amiben nagyon őszintén leírta, min is megy keresztül.

Nem tudod, mit nézz a Netflixen? Akkor segítünk:

Még több

Sztárhírek