György herceg nagyon csalódott a szülei döntése miatt

Katalin hercegné és Vilmos herceg tegnapelőtti kiruccanása miatt feldúlt az otthon maradt György herceg.

György herceg nagyon csalódott a szülei döntése miatt

Biztosan te is láttad tegnap, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg Észak-Írországba utazott, ahol egzotikus állatokkal találkozhattak. Katalin például a kezében tartott egy óriási tarantulát, amit egészen véletlenül pont ugyanúgy hívtak, mint pókrajongó kislányát. Csakhogy nem Sarolta hercegnő volt az, aki a leginkább csalódott volt, hogy otthon kellett maradnia tekintettel arra, hogy már javában iskolaidő van.

György herceg ellenben nem viselte ilyen jól a dolgot. Ő a pókok helyett inkább a kígyókért van odáig, és míg Katalin pókokat simogatott, addig Vilmos épp egy kígyóval barátkozott össze. És a herceg már abban a pillanatban tudta, hogy a kisfia mennyire nem fog örülni annak, ha megtudja: amíg ő a matek házijával bíbelődött, addig az apja a kedvenc állatát tartotta a kezében.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

„György egyszerűen megszállottja a kígyóknak, nagyon szomorú lesz, hogy ezt ki kellett hagynia” – mondta Vilmos a kezén tekergő kígyó gondozójának. De azért azt is hozzá tette, hogy „a gyerekek el sem fogják ezt hinni”, hiszen mindhárman nagy állatrajongók.

Megvan, mivel telnek a királyi család tagjainak napjai?

Még több

Sztárhírek