Justin Bieber még soha nem alázta meg ennyire Hailey Biebert

Justin és Hailey Bieber tegnap ünnepelték az évfordulójukat, de az énekes nem a legillőbb poszttal indította a napot.

Justin Bieber még soha nem alázta meg ennyire Hailey Biebert

Tegnap volt három éve, hogy Justin Bieber és Hailey Bieber hivatalosan is összeházasodtak. A boldog pillanatról pedig Hailey azonnal meg is emlékezett: fényképek sorozatát dobta ki Instagramra nemes egyszerűséggel csupán a dátummal kommentálva az önmagukért beszélő esküvői képeket. Justin azonban ugyan egy sztorit és egy rendes posztot is megosztott az Instán, egyikben sem az ő és a felesége különleges napjáról volt szól.

Ahelyett ugyanis, hogy Hailey szerelméért lett volna hálás, az énekes ezt a napot választotta arra, hogy egy hosszú írásban kifejtse: Isten megbocsátott neki a korábbi hibáiért, Jézus pedig szereti őt.

Ez mind szép és jó, de nem lett volna megfelelőbb nem az évfordulójukon beszélni erről? A követői nagyon hasonlóan gondolkodnak a dologról, egyikük például konkrétan bekérdezte kommentben: Hogy alázhatod meg ilyen durván a feleségedet a házassági évfordulótokon? Ennyire nyilvánosan. Nem ilyen egy istenfélő ember. Szégyellhetnéd magad.”

A nap végére azért szerencsére Justin is észbe kapott és végül ő is felköszöntötte Hailey-t az Instán. „Boldog évfordulót baby. Nagyon szeretlek” – írta a fotó mellé, amit a felesége posztja után majdnem egy teljes nappal tett ki…

Sztárhírek kávé mellé:

Még több

Sztárhírek