Nagy Ervin behúzott egy nagyot Fluor Tominak

Fluor Tomi és Nagy Ervin „összevesztek” a tippeken, ennek az eredménye volt a verekedés, ami még Szabó Zsófit is megijesztette.

Nagy Ervin behúzott egy nagyot Fluor Tominak

Valljuk be, az Álarcos énekesben ugyan a tippelgetés is nagyon jó szórakozás, valójában nem ezért, hanem a szuper jófej zsűri miatt nézed. Idén valahogy nagyon jól összerakták a nyomozócsapatot, Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin remekül működnek együtt – kivéve persze, amikor nem.

Tomi a TikTok oldalán mutatta meg, mi történik, amikor „néha kicsit összeveszünk a tippeken”: a legfrissebb videója tanúsága szerint nagyon durva verekedés. Olyan, aminek láttán ijedtében még Szabó Zsófi is felsikított. Na de nem akarjuk, hogy Zsófival együtt halálra aggódd magad, eláruljuk, hogy igazából Ervin csak a filmes verekedést tanította Fluornak a műsor forgatására várva, aki amúgy fantasztikus tanítványnak bizonyult.

Az első részben úgy tettek, mintha a rapper addig produkálta volna Ervint, hogy az behúzott neki egy óriási jobb horgot, a másodiknál pedig mindenki előtt szimplán csak lefejelte. A színész látványosan komolyan vette a feladatot (még a lábával is dobbantott a hanghatás kedvéért), de Fluor persze elröhögte az egészet… Bár ez nem állította meg Zsófit abban, hogy egy pillanatra (miután nem figyelt) tényleg elhiggye, hogy a fiúk olyan véresen komolyan veszik a nyomozósdit, hogy fizikai szintre emelik a veszekedést. A nagyon viccesre sikerült videót Tomi TikTok oldalán, ide kattintva csekkolhatod.

Magyar sztárokból otthon vagy?

Még több

Sztárhírek