Scarlett Johansson mégsem megy bíróságra a Disney-vel

Scarlett Johanssonnak sikerült megállapodni a Disney-vel, így amilyen hirtelen kezdődött, olyan hirtelen is ért véget a per, mielőtt az bíróság elé került volna.

Scarlett Johansson mégsem megy bíróságra a Disney-vel

Scarlett Johansson és a Disney jogi csatája hivatalosan is véget ért. A színésznő, aki néhány hónappal ezelőtt perelte be a Fekete Özvegyet forgalmazó stúdiót azért, mert az a beleegyezése nélkül nem kizárólag mozikban, hanem a Disney+ streaming platformon is elérhetővé tette a filmet (ezáltal Scarlett jelentős összegtől esett el), most megegyezett a Disney képviselőivel.

„Örülök, hogy meg tudtuk oldani a nézeteltérésünket a Disney-vel. Hihetetlenül büszke vagyok a munkára, amit az évek során közösen végeztünk és nagyon élveztem a kreatív kapcsolatomat a csapattal. Alig várom, hogy még az elkövetkezendő években is folytassuk az együttműködésünket” – nyilatkozta a sztár.

A Disney képviseletében Alan Bergman szólalt meg a megállapodásról, amiben arról is beszélt, hogy már most tervben van olyan film, amiben Scarlett főszereplésére számítanak, ez pedig nem más, mint a A rettegés háza című produkció remake-je. Hogy pontosan hogyan sikerült közös nevezőre jutniuk, arról nem adtak ki infót, de úgy tűnik, valóban rendeződött a munkakapcsolat és Scarlett nem esik el a per miatt a lehetőségtől, hogy a filmipar legnagyobb részét uraló stúdió filmjein dolgozhasson.

Forrás: Entertainment Weekly

Történtek dolgok, amíg te aludtál:

Még több

Sztárhírek