Életveszélyes helyzetbe került Shakira és kisfia

Shakirát és kisfiát egy nyugodt délutáni séta során megtámadta két vaddisznó, ami még annál is veszélyesebb szituáció lehetett, mint amilyennek hangzik.

Életveszélyes helyzetbe került Shakira és kisfia

Shakira és a 8 éves kisfia, Milan csak egy kellemes délutánt szerettek volna eltölteni Barcelona egy parkjában, azonban a terveikbe nagyon csúnyán belerondított egy támadás. Egészen konkrétan két vaddisznó csapott le rájuk, az énekesnőnek pedig a táskáját kellett beáldoznia azért, hogy kimentse magukat a szituációból.

„Nézzétek, milyen állapotban hagyta a két vaddisznó, ami megtámadott a parkban a táskámat. Elvitték az egészet, még a telefonom is benne volt. Tönkretettek mindent” – mesélte Shakira az Instagram sztorijában, amiben meg is mutatta a végül visszaszerzett hátizsákot. A videón (amit a Daily Mail oldalán nézhetsz meg) látszik, hogy a táska nemcsak el van szakadva, de csupa kosz és belül is foszladozni kezdett.

És hogyan kerül vissza Shakirához a cucca? Szembeszállt a vadállatokkal és elkergette őket. „Milan meséld el, anya hogyan állt ki a vaddisznóval szemben” – mondta az énekesnő a Piquével közös fiának, aki épp akkor sétált be a szobába, amikor a videó készült. Egyébként szerencse, hogy csak egy táska bánta az incidenst, hiszen komolyabb sérüléseket is szenvedhettek volna. De ami jó hír, hogy Shakira és Milan egyetlen karcolás nélkül megúszták az esetet.

Ha mindent IS tudni szeretnél, olvass tovább:

Még több

Sztárhírek