Vilmos herceg fotóját Dianáról nem fogod kibírni könnyek nélkül

Vilmos herceg egy alapítvány évfordulója apropóján osztott meg egy képet Diana hercegnőről, ami a fia írásával együtt garantálja a meghatódottságot.

Vilmos herceg fotóját Dianáról nem fogod kibírni könnyek nélkül

Vilmos herceg Észak-Írországba tett kiruccanása után vissza is tért Londonba, hogy részt vegy a The Passage nevű, hajléktalanokat segítő jótékonysági szervezet 40. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen. Vilmos a Twitteren megosztott fotókkal és egy személyes hangvételű üzenettel emlékezett meg a social médiában is az alapítvány munkásságáról, ami az édesanyja, Diana hercegnő számára is nagyon fontos volt.

Ő vitte el ugyanis először a The Passage-hoz az akkor még kisfiú Vilmost és Harryt 1993-ban, az idősebb hercegnek pedig annyira a szívéhez nőtt az ügy, hogy azóta több nyilvános és privát látogatást is tett a szervezetnél, 2019-ben pedig az alapítvány védnöke lett.

„40 év. 40 évnyi munka, ami emberek életét változtatta meg. Az évek során, illetve az első alkalommal, amikor az édesanyámmal látogattam ide, nagyon megszerettelek titeket. Minden alkalommal, mikor eljövök, megérint a melegség és a barátságosság, illetve a méltóság és tisztelet, amivel hozzáálltok azokhoz, akik belépnek az ajtótokon. Mindig nagy benyomást tesz rám, mikor látom és hallom, mit tesz a The Passage azoknak az embereknek a megsegítésére, akik hajléktalanná váltak. Köszönöm mindannyitótok állhatatos munkáját” – írta ki a Twitterre Vilmos, a szöveg mellé pedig egy megható fotót is csatolt Dianáról. Ezen a hercegnő látható, amint szokásos kedvességével beszélget a szervezet egy hátrányos helyzetű pártfogoltjával. A párhuzam a mellette lévő, Vilmost ábrázoló képpel pedig csak még szívhez szólóbbá teszi a posztot.

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek