5 kellemetlen szett Madonnától, ami hatalmas mellényúlás volt

Madonna igazi stílusikon, de vele is előfordult, hogy rosszul választott.

5 kellemetlen szett Madonnától, ami hatalmas mellényúlás volt

Madonna 42 éve van a szakmában és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindent elért, amit a zeneiparban el lehet, nem véletlenül hívják a pop királynőjének. Az ő életében is akadtak azonban baklövések: a magánélete sem volt mindig egy romantikus mozi, és amikor éppen nem ezen csámcsogott a bulvársajtó, akkor a fellépőruháit, valamint a vörös szőnyegen viselt szettjeit kritizálták. Madonna igazi stílusikon, de be kell látnunk, valóban előfordult olyan, amikor nem volt megfelelő az outfitje. Összeszedtünk 5 szettet, amelyeknél abszolút jogos volt a kritika.

Met-gála a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban

Madonna ruha
galéria
Madonna ruha

5 kellemetlen szett Madonnától, ami hatalmas mellényúlás volt

Fotó megosztása:

Igen, tudjuk, hogy a Met-gála valahol mindig a hivatalos keretek közötti ámokfutásról szólt, de jobban értékeltük volna, ha Madonna és csapata inkább a kreativitását villantja meg, mint a legintimebb testrészeit. #sorrynotsorry

A 2015-ös iHeart Radio Music Awards

madonna iheart

Madonna az iHeart Radio Music Awardson (Fotó: Getty Images)

Se nem átlátszó, se nem takar. Madonna ennél a ruhánál sem tette zsebre, amit a kritikusoktól kapott. Itt egyébként nagyon jó formában volt, szóval nyugodtan választhatott volna egy jobban simuló szettet is.

Filmpremier

madonna szett

Madonna egy filmpremieren (Fotó: Getty Images)

Mivel Madonnát egy elképesztően nőies nőként ismerjük, ezért ez a szett nekünk kicsit zavaró. Egyáltalán nem illik az énekesnőhöz ez a férfias vonal, nem hangsúlyozza ki az alakját, ami még 63 évesen is tökéletes – egyértelműen rossz választás volt.

Azok a bizonyos fellépőruhák

madonna outfit

Az 57. Grammy-díj átadón (Fotó: Getty Images)

Ezen a rendezvényen több szettben is megmutatta magát, de nehéz lenne választani, melyik volt a legrosszabb. Korábban többször elmondta, hogy bár szereti a piros színt, szerinte annyira nem áll jól neki. Nos, szerintünk nem a színnel, inkább a fazonnal van probléma ebben az esetben.

Szintén egy fellépés alkalmával viselte

madonna ruha

Madonna Tel Avivban (Fotó: Getty Images)

Ez a szett egyébként nem lenne rossz, de a pólóra ráhúzott furcsa darab teljesen elrontotta. Madonna többször is használta ezt a kiegészítőt, díjátadón és charity esten is megjelent hasonlóban.

Olvass még Madonnáról:

Még több

Sztárhírek