Gyönyörű és megható nevet kapott Beatrix hercegnő kislánya

Két hete született meg Beatrix hercegnő első babája, most pedig azt is közölte a palota, milyen nevet választottak a kislánynak.

Gyönyörű és megható nevet kapott Beatrix hercegnő kislánya

Beatrix hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi  első közös babája (az olasz üzletembernek ugyanis már van egy fia az előző házasságából) szeptember 18-án látta meg a napvilágot, akiről végre az is kiderül, hogyan, vagy sokkal inkább: kiről nevezték el. Mivel Erzsébet királynő és Beatrix kapcsolata a kezdetektől nagyon erős, nem is olyan meglepő, hogy a dédnagymamája neve visszaköszön a kicsi nevében is.

„Királyi felsége, Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi a Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi nevet adták a lányuknak” – írta a palota a hivatalos Instagram oldalukon, amit egy édes, a baba lábnyomairól készült fotó is kísér. „A pár azt mondta, mind jól vannak, és Wolfie a legjobb nagy tetsvére Siennának.” 

Ebből úgy tűnik, a babát Siennának fogják szólítani, a királyi családban azonban mindenkinek több keresztneve van, ezzel is tisztelegve az elődeik és családtagjaik előtt.

Jöhet még több érdekesség?

Még több

Sztárhírek