Ezek a csillagjegyek néha hajlamosak a képmutatásra

Szögezzük le gyorsan, hogy senki sem tökéletes: a következő csillagjegyeknek például a következetesség a gyengéjük, ami miatt sokan úgy gondolják, hajlamosak a képmutatásra.

Ezek a csillagjegyek néha hajlamosak a képmutatásra

Néha kifejezetten örülnél neki, ha térképed lenne másokhoz, főleg a problémásabb kollégáidhoz és ismerőseidhez? Rengeteget elárul mások személyiségéről a csillagjegyük, főleg azon a fronton, mire számíthatsz tőlük, amikor hátat fordítasz nekik.

Kos

Nagyon szereti azt hangoztatni magáról, hogy ő az igazság bajnoka, és inkább akkor is az őszinteséget választja, amikor az már fáj. De ez így, ilyen formában azért nem teljesen igaz. Néha bizony a könnyebb utat választja és nagyon szeretné megúszni a felelőtlenül meghozott hirtelen döntések következményeit.

Ikrek

Ő azért került fel erre a listára, mert hajlamos hamarabb beszélni, mint gondolkozni. Képes azon nyomban kijelenteni, hogy ő bizonyos dolgokat soha nem tenne, aztán két nap múlva éppen azt csinálja! Hogy is van ez akkor? Persze nem szándékosan képmutató, csak nem gondolja át eléggé, kiről és miért mond ítéletet. A legjobb, ha lassít, picit a háttérből szemlélődik, és akkor mond véleményt, ha maximálisan meggyőződött arról, mit gondol.

Oroszlán

Elképesztően szigorú másokhoz, olyan irreális elvárásoknak kellene megfelelnie a családjának, a szerelmének és a barátainak, aminek nyilvánvalóan nem tudnak. Soha nem lesz számára elég jó a környezete, magával szemben azonban már annál elnézőbb. Szeret úgy tenni, mintha egyelten hibája sem lenne, pedig van még hova fejlődni.

Skorpió

Nála gyorsabban senki nem ítélkezik mások felett! Egy pillanat alatt dönti el, hogy valami fekete vagy fehér, és nem lesz nagy meglepetés, általában fekete. Olyan, akár egy egyszemélyes bíróság, mindenki életét jobban tudná irányítani. Pedig ő sem hibátlan és ezt mások is látják, emiatt tűnhet a szemükben képmutatónak.

Segítünk navigálni a csillagok között:

Még több

Sztárhírek