Szívdöglesztő pasi a svéd Károly Fülöp herceg, de sajnos már foglalt a szíve

A svéd Károly Fülöp herceget imádják a nők, de ez őt már hidegen hagyja, ugyanis házas, családapa, és boldogabb, mint valaha. Azért gyönyörködni szabad benne, és ajánljuk is.

Szívdöglesztő pasi a svéd Károly Fülöp herceg, de sajnos már foglalt a szíve

Már most az elején leszögezzük, hogy Károly Fülöp svéd királyi herceg, Värmland hercege, teljes nevén Carl Philip Edmund Bertil, az egyik legsármosabb pasi a királyi családok körében. Nők milliói rajonganak érte, természetesen nem csak Svédországban, de a szomorú tény az, hogy már évek óta foglalt a szíve.

zsófia hercegnő és károly fülöp herceg

Zsófia hercegnő és Károly Fülöp herceg (Fotó: Getty Images)

A svéd királyi család 2014-ben jelentette be Fülöp Károly eljegyzését, aki egy korábbi valóságshow-szereplőbe, Sofia Hellqvistbe szeretett bele öt évvel korábban. A család eleinte kétkedve fogadta a modellt, ám hamar bebizonyosodott, hogy szilárd lábakon áll a kapcsolatuk. Az esküvőjükre 2015 nyarán került sor, ami az ország egyik legjobban várt eseménye volt az elmúlt pár évtizedben.

zsófia hercegnő és károly fülöp herceg esküvő

2015-ben házasodtak össze (Fotó: Getty Images)

Egy év sem telt el, amikor kiderült, hogy hamarosan bővül a családjuk. ,,Őfelsége a király és a királyné örömmel jelenti be, hogy fiuk, Károly Fülöp és felesége, Zsófia hercegnő első gyermeküket várják. A baba várhatóan 2016 áprilisában jön világra” – írta akkor közleményében az udvar. A fiukat Alexandernek nevezték el, ő lett Södermanland hercege.

2017-ben tovább bővült a család, ugyanis megszületett a második gyermekük, aki a Gabriel nevet és a Dalarna hercege rangot kapta. Tavaly ősszel jelentették be, hogy úton van a harmadik gyerekük. Bár nagyon vágytak egy kislányra, ismét fiuk született, akit Juliannek neveztek el.

zsófia hercegnő és károly fülöp herceg gyerekekkel

A hercegi pár a három gyermekükkel (Fotó: Getty Images)

A svéd királyi család:

Még több

Sztárhírek