Lazítanál egy jó film mellett? Zseniális a mai felhozatal

Péntek este kibuliztad magad, így ma szigorúan a kötelező lazítás jön? Akkor dőlj hátra, mi pedig mutatjuk, milyen filmek közül válogathatsz!

Lazítanál egy jó film mellett? Zseniális a mai felhozatal

Ha már elég volt a heti prögésből, ideje kikapcsolnod, a tévét pedig bekapcsolnod. Ráadásul azon sem kell sokat agyalnod különösebben, mit nézz, mert mi már összegyűjtöttük a szombati tévéműsor legjobb filmjeit – neked csak választanod kell. 

Tenet (HBO, 21:40)

John David Washington kiállja a próbát, így a Tenet nevű kémszervezet alkalmasnak nyilvánítja a világ megmentésére. Egy orosz fegyverkereskedő ugyanis azon ügyködik, hogy kirobbantsa a harmadik világháborút. John karaktere őt szeretné megállítani, ebben pedig Neil (Robert Pattinson), egy angol kém lesz a segítségére. Hamar rájönnek azonban, hogy itt semmi sem az, aminek látszik, így az idő sem.

Watchmen: Az őrzők (Cinemax, 20:00)

Amerika alternatív történelmében járunk a nyolcvanas években, a világ a háború küszöbén áll. Noha korábban a szuperhősöket tisztelték és szerették, ma már félnek tőlük, ezért betiltották a tevékenységüket. Csak Rorschach nem hajlandó ezzel megbékélni, továbbra is vadászik a bűnözőkre. Amikor egykori társát meggyilkolják, rájön, ez csak a kezdet…

Suicide Squad – Öngyilkos osztag (FILM+, 20:30)

Egy titkos állambiztonsági szervezet, az ARGUS börtönbe záratja Batman (Ben Affleck) segítségével a leggonoszabb szuperhősöket. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többiek csak akkor szabadulhatnak a rácsok mögül, ha megmutatják, van jó oldaluk is. De tényleg van? 

Vámpírakadémia (FilmCafe, 19:05)

Rose (Zoey Deutch) egy dampyr, vagyis félig ember-félig vámpír testőr, barátnője, Lissa pedig mora, vagyis halandó vámpír, akinek különleges mágikus képességei vannak. Egy nap úgy döntenek, megszöknek a vámpírsuliból, de sajnos elkapják és visszaviszik őket. Ekkor derül ki, hogy Lissa óriási veszélyben van nemesi származása miatt, a halhatatlan vámpírok végezni akarnak vele. Ja, és befigyel egy jó kis szerelmi szál is.

Ha most AZONNAL néznél valamit:

Még több

Sztárhírek