Sztárok, akiket a saját otthonukban raboltak ki

Kapaszkodj, de volt olyan híresség, akinek a betörő még az ágyába is befeküdt!

Sztárok, akiket a saját otthonukban raboltak ki

Sokan irigylik a sztárok elképesztő luxuséletét, nem is gondolva arra, hogy bizony a rengeteg pénz akár veszélybe is sodorhatja őket. Az alábbi hírességek a saját bőrükön tapasztalták meg a gazdagság árnyoldalát: a bűnözők a saját otthonaikban rabolták ki őket, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy ők maguk épségben megúszták a dolgot.

Paris Hilton

Paris Los Angeles-i otthonába először 2008-ban tört be egy „Bling Ring” nevezetű rablóbanda, ám az örökösnő csak két hónappal később vette észre a rablást. Két hónap múlva ugyanis a rablók visszatértek és több mint 1,2 millió dollár értékben vittek el ékszereket és egyéb tárgyakat, ekkor pedig már a rendőrök is nyomozni kezdtek és kiderült, hogy a banda korábban is járt már a helyszínen. Érdekesség, hogy ugyanez a csapat tört be később Orlando Bloomhoz, Lindsay Lohanhez, és Rachel Bilsonhoz is.

Kate Moss

Kate Moss 7 millió fontot érő londoni otthonába 2010-ben törtek be – miközben Kate éppen békésen aludt a szobájában. A beszámolók szerint a tolvajok többek között egy  80 ezer fontot érő Banksy festményt is elloptak tőle.

Rita Ora

Rita Ora észak-londoni otthonát 2015-ben dúlták fel és főként ékszereket, készpénzt, illetve elektronikai eszközöket loptak el tőle. Az információk szerint az énekesnőnek több mint 200 ezer fontos kára keletkezett azon az estén.

Rihanna

2018-ban igencsak rájárt a rúd Rihannára, egymás után ugyanis kétszer is betörtek hozzá. Az első, szuper creepy eset májusban történt, amikor egy férfi betört Riri hollywoodi otthonába és ott is aludt, majd azt mondta, szexelni akart a sztárral. És ha ez nem lett volna elég, szeptemberben három férfit láttak a szomszédok, amint a riasztó megszólalása után menekültek az énekesnő házából.

Hilary Duff

Amíg 2017-ben Hilary Duff Kanadában tartózkodott, egy férfi besurrant az énekesnő Beverly Hills-i kúriájába és 100 ezer dollár értékben lopott el ékszereket. A tolvajnak úgy sikerült bejutnia, hogy közben egyetlen riasztó sem szólalt meg a házban.

Kim Kardashian

Kim esete kicsit kilóg a sorból, ő ugyanis nem otthon, hanem egy párizsi luxuslakásban tartózkodott, amikor kirabolták még 2016-ban. Az eset egészen horrorisztikus volt, Kimet ugyanis a rablók elkapták, megkötözték és fegyverrel fenyegették, miközben 6 millió dollárnyi holmit vittek el a lakásból – köztük a Kanyétől kapott gyémánt eljegyzési gyűrűjét is.

Van még néhány meglepő listánk:

Még több

Sztárhírek