Kifejezetten csúnyának ismerte meg őket a világ, pedig valójában gyönyörűek ezek a sztárok

Nagyot néztek a rajongók, amikor kiderült, hogy Betty a csúnya lányt valójában egy gyönyörű színésznő alakítja…

Kifejezetten csúnyának ismerte meg őket a világ, pedig valójában gyönyörűek ezek a sztárok

A színészek bármit képesek megtenni egy-egy film kedvéért – ha kell, akár a külsejüket is elcsúfítják. A következő sztárok ráadásul még tovább mentek: a csúnya külsőt az első komolyabb szerepüknél vállalták be, ami azt jelentette, hogy az egész világ a filmbéli, nem túl előnyös arcukkal ismerte meg őket. Volt is nagy pislogás, amikor a nézők először látták őket a képernyőn kívül…

America Ferrara

Sztárok, akiket csúnyának ismert meg a világ

Fotó: Getty Images / JC Olivera / Stringer

Ki mással is kezdhetnénk a sort, mint America Ferrarával, akit az egész világ Betty, a csúnya lányként ismert meg. A szemüveg és a förtelmes frizura nélkül America egy igazán szép nő – ezen annak idején sokan meglepődtek!

Madeline Brewer

Mad Brewer

Fotó: Getty Images / Jon Kopaloff / Stringer

A szolgálólány meséje című sorozat sminkesei elképesztően jó munkát végeztek, Madeline-ből ugyanis sikerült egy egészen csúnyácska Janine-t/Ofwarrent csinálniuk. Mindenki megnyugodhat, Madeline-nek a valóságban mindkét szeme megvan, és egyébként gyönyörűek.

Judy Greer

Judy Greer

Fotó: Getty Images / Michael Tran

Az ítélet: család című sorozatban Judy Greert egészen eltorzítva ismertük meg Kitty Sanchez szerepében. Pedig Judy a való életben fantasztikusan szép.

Ariel Winter

Ariel Winter

Fotó: Getty Images / Jon Kopaloff / Stringer

Ariel játszotta az okos, de nem túl szép lánytestvért a Modern család sorozatban. Meglepő lehet, hogy a valóságban Ariel egy szuperdögös csaj.

Rooney Mara

Rooney Mara

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

A tetovált lány című filmben Rooney Mara világhírt szerzett magának, és egy életre beleégette az agyunkba Lisbeth Salander bizarr kinézetét.

Mert tudjuk, hogy imádod a mozis érdekességeket:

Még több

Sztárhírek