6 alkalom, amikor a királyi család meglepően olcsó ruhában jelent meg

Pont ezért simán lehet, hogy van néhány fast fashion darabod otthon, ami Katalin hercegné vagy Meghan Markle gardróbjában is ott lóg. Nem hiszed? Máris mutatjuk!

6 alkalom, amikor a királyi család meglepően olcsó ruhában jelent meg

Igaz ugyan, hogy a királyi család női tagjai imádják a méregdrága, tervezői darabok, néha viszont nekik is jól esik egészen átlagosan öltözködni – ha olyan kedvük van, simán felkapnak például egy Zara vagy akár egy H&M ruhát is. Nem hiszed? Mutatunk 6 olyan alkalmat, amikor a királyi család tagjai meglepően olcsó, hétköznapi ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt!

Katalin hercegné olcsó ruhái

Fotó: Getty Images / WPA Pool

Katalin hercegné 2011-ben, a nászútjára indult el ebben a kék Zara ruhában, ami mindössze 90 dollárba került, tehát mai árfolyamon átszámítva 27 ezer forintba került.

Katalin hercegné olcsó ruhái

Fotó: Getty Images / Samir Hussein

2014-ben egy 79 dolláros, tehát 24 ezer forintos Seraphine kismama ruhában tette meg az első hivatalos New York-i látogatást.

Meghan Markle olcsó ruhái

Fotó: Getty Images / Hagen Hopkins / Stringer

Meghan Markle 56 dolláros, azaz mindössze 17 ezer forintos ASOS ruhát viselt, amikor 2018-ban Új-Zélandon járt.

Meghan Markle legolcsóbb ruhái

Fotó: Getty Images / Karwai Tang

2019 januárjában pedig egy 34,99 dolláros tehát 10 ezer forintos H&M garbós nyakú ruha mellett tette le a voksát. Ezzel pedig meg is nyerte a legolcsóbb ruhák királyi versenyét.

Meghan Markle barnában

Fotó: Getty Images / Mark Cuthbert

2020-ban az első nyilvános megjelenése alkalmával Meghan egy 70 dolláros, tehát 21 ezer forintos  Massimo Dutti pulóvert viselt.

Eugénia hercegnő megfizethető szemüvegben

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

Eugénia hercegnő 2018-ban az olcsó napszemüvegek mellett tette le voksát: egy 85 dollár, azaz 26 ezer forintos Mr. Boho szemüvegben jelenet meg az egyik barátja esküvőjén.

Mert királyi családból sosem elég:

Még több

Sztárhírek