Jegyezd meg Maxi Iglesias nevét, mert ő lehet a Netflix legújabb szépfiúja

Ha hozzánk hasonlóan te is végignézted már a Valeriát vagy a The Cook of Castamart a Netflixen, akkor egyszerűen KIZÁRT, hogy ne kaptad volna fel a fejed Maxi Iglesiasra. A harmincéves srác mára Spanyolország egyik legismertebb színésze és hamarosan az egész világ szívét elrabolhatja.

Jegyezd meg Maxi Iglesias nevét, mert ő lehet a Netflix legújabb szépfiúja

Eszünkben sincs megkérdőjelezni, hogy a kultúrtörténelem legjobb sorozatainak jelentős részét Amerikának köszönhetjük, de a Netflixnek hála azért Spanyolország is kezd erősen feltörni világszerte – gondolj csak az Elitre. De elég jól teljesít a streaming-szolgáltató toplistáin a Valeria vagy a The Cook of Castamar is. És már azért is muszáj volt megemlítenünk az előbbi szériákat, mert ezeknek köszönhettük meg Maxi Iglesiast, aki simán felkerülhet a Netflix szépfiúinak listájára, Regé-Jean Page vagy a Vágyak/Valóság sztárja, Adam Demos mellé.

Maxi Iglesias

Maxi Iglesias (Fotó: Instagram/@ maxi_iglesias)

Ha pedig a te figyelmedet is felkeltette már a spanyol származású Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo (azért a művésznevét könnyebb kimondani), akkor biztosan szívesen megtudnál többet is róla…

30 év, 30 szerep

Maxi nem véletlenül vált mára Spanyolország egyik legnépszerűbb színészévé, hiszen már egészen gyermekkora óta keményen dolgozott a sikerért. Az 1991-es születésű srác mindössze hatéves volt, amikor debütált a képernyőkön, a 2005 óta pedig folyamatosan játszik valamiben. (Már több mint 30 szerep látható a neve mellett az IMDb adatlapján, pedig csak idén töltötte be a harmincat. És ez a szám egyértelműen tovább fog nőni a jövőben…)

A szenvedélyek tengerében

A színészet mellett a zene is elég közel áll a szívéhez, méghozzá nem is csak rajongóként. A house műfaját imádó Maxi még évekkel ezelőtt belevetette magát a lemezlovasságba, és már több fellépése is volt DJ-ként. De az utazás is óriási szenvedélye, többek között az Egyesült Államokba, Peruba és Argentínába is eljutott már. Szeret túrázni és elég sok időt tölt a víznél – vitorlázik, szörfözik és búvárkodik is. „Mondhatni kapcsolatban állok a tengerrel. Ha meg kellene határoznom, akkor azt mondanám, ez szeretet, szenvedély, tisztelet keveréke…” – mesélte. Sőt, még a fotózáshoz is brutál jó érzéke van!

Maxi Iglesias

Maxi Iglesias (Fotó: Instagram/@ maxi_iglesias)

Pasta vs. diéta

Maxi a Valeria és a The Cook of Castamar kedvéért is ledobta már a ruháit, és a hasizmait elnézve kétség sem fér hozzá, hogy sok időt tölt az edzéssel. A diéta viszont nem az ő műfaja. „Imádok enni, szóval nem esne nehezemre feladni a fogyókúrázást. A tésztafélékre például sose mondanék nemet” – nyilatkozta.

Hol marad a love story?

Ugyan a kedvenc kajáját lazán elárulja, a magánélete azért egyáltalán nem nyitott könyv a követői előtt. A kapcsolati állapotáról például nem lehet biztosat tudni, de nyáron arról pletykáltak, hogy összejött egy perui énekes-színésznővel, Stephanie Cayóval. Vagyis, amíg hivatalosan nem foglalt, lehet róla álmodozni. Éppen ezért itt hagyunk neked egy fotót zárásként…

A Netflix egyébként is tele van szépfiúkkal:

Még több

Sztárhírek