Na ne! Láttad már Vilmos herceget Taylor Swifttel énekelni?

Ugyan Vilmos herceg gyermekkora óta arra készül, hogy egyszer majd ő lesz az Egyesült Királyság uralkodója, azért időről időre ő is elengedi magát és szórakozik egy kicsit. És szerencsére ezekről a pillanatokról általában videó is készül.

Na ne! Láttad már Vilmos herceget Taylor Swifttel énekelni?

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy a brit uralkodói család tagjai tökéletes és gondtalan életét élnek, pedig valójában igencsak szigorúan korlátozzák a napjaikat. (Emlékszel? Harry azt mondta az Oprah Winfreynek adott interjúban, hogy ő úgy érezte magát a palotában, mintha csapdába esett volna…) Az öltözködésüket a legapróbb részletekig kontrollálják, nem adhatnak autogramot senkinek, nem lehet saját közösségi oldaluk, nem szavazhatnak és a házaspárok a nyilvánosság előtt még egymás kezét sem foghatják meg. Egyszóval: elég nehéz megismerni az igazi arcukat.

Éppen ezért mindig jó látni, amikor egy kicsit félreteszik a royal szabálykönyvet és bepillantást engednek például abba, hogy mik a hobbijaik vagy mivel töltik el szívesen a szabadidejüket. Meghan Markle születésnapi videójában Harry herceg megcsillogtatta a zsonglőrtudását, Kate Middleton időről időre megmutatja az általa készített fényképeket, esetleg beáll teniszezni. Vilmos herceg pedig imádja a karaoke-estéket. Hogy honnan tudjuk ezt? Nos, Diana idősebb fia még színpadra is lépett egy szám erejéig.

Taylor Swift, Jon Bon Jovi és Vilmos herceg

Taylor Swift, Jon Bon Jovi és Vilmos herceg 2013 novemberében. Ebbe a karaoke-buliba te is szívesen becsatlakoznál, igaz? (Fotó: Dave J Hogan/Centrepoint/Getty Images)

Az Egyesült Királyság trónörököse még 2013-ban rendezett egy jótékonysági gálát a Kensington-palotában, hogy támogathasson egy hajléktalanokat segítő szervezetet. (Ezzel tulajdonképpen az édesanyja emléke előtt is tisztelgett, akinek ez volt az egyik szívügye.) Erre az eseményre több híresség is hivatalos volt, mint például Jon Bon Jovi, aki az este folyamán előadta a „Livin’ On A Prayer” című számát. Sőt, megkérte Vilmost, hogy csatlakozzon hozzá! A herceg viszont nem akármilyen erősítést hívott magával, ugyanis nem más, mint Taylor Swift kísérte fel őt a színpadra. Ezt az előadást pedig egyszerűen MINDENKINEK látnia kell, szóval már mutatjuk is neked a videót (mert szerencsére az internet semmit sem felejt):

Kíváncsi vagy arra, milyen is a királyi család a mindennapokban?

Még több

Sztárhírek