Ennyire tündéri kislány volt Palvin Barbi

A szupermodell október 8-án, azaz éppen ma ünnepli a születésnapját, mi pedig úgy döntöttünk ebből az alkalomból, hogy visszaugrunk pár évet az időben és bemutatjuk neked a mini-Barbit!

Ennyire tündéri kislány volt Palvin Barbi

Az inspiráló példaképeink listájáról semmiképpen sem maradhat le Palvin Barbi – erre pedig több okunk is van. Az első természetesen az, hogy bebizonyította, nincsenek elérhetetlen álmok, ha keményen dolgozunk érte. Barbi mindössze 13 éves volt, amikor fedezték Budapesten, miközben az utcán sétált, majd ezerrel a karrierjére koncentrált. Így közel 15 év alatt a világ egyik legsikeresebb modellje lett, aki a legnagyobb divatmárkákkal (például Louis Vuitton, a Miu Miu, Nina Ricci, és Vivienne Westwood) dolgozhatott együtt és a Victoria’s Secret egyik angyala lett.

De a kitartása mellett azért is imádjuk Barbit, mert nem fél szembeszállni a mérgező szépségideálokkal. Eszében sincs koplalni, még akkor sem, ha betámadják a súlya miatt. (A body positivity mozgalom mellett természetesen mi is kiállunk, ettől függetlenül azt azért nem igazán értjük, miért akarják sokan plus size modellként emlegetni Barbit…)

Karrierjének alakulását egyébként mondhatni élesben követheted az Instáján, hiszen szívesen posztol a fotózásairól vagy arról, ha kifutóra lép. Sőt, a magánéletébe is gyakran beavatja a rajongóit: nemcsak a pasijáról, Dylan Sprouse-ról oszt meg képeket a közösségi oldalán, hanem a gyermekkoráról vagy a kamaszéveiről is. Szóval míg mások szó szerint rejtegetik például az óvodás képeiket, addig Barbi időről időre fellapozza a családi fotóalbumot és feltölt egy-egy felvételt a kiskori énjéről.

És mivel éppen ma ünnepli a 28. születésnapját, ezért úgy döntöttünk, hogy ebből az alkalomból megmutatjuk neked, mennyire tündérien édes kislány is volt Barbi, mielőtt világhírű modell vált belőle.

Ez a poszt például tutira kicsapja cukiságmérőt… Ahogyan Barbi is mondja, vannak dolgok, amik sosem változnak…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

De olyan képet is kirakott már magáról, ami tulajdonképpen a modellkarrierje küszöbén készülhetett róla. És igen, már akkor is elragadóan bájos volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Külön érdekesség, hogy míg gyerekként egyáltalán nem hasonlítottak a másikra a pasijával, ma már egymás tükörképei is lehetnének. Döbbenetes, mennyire egyeznek az arcvonásaik, igaz?

Dylan Sprouse és Palvin Barb

Dylan Sprouse és Palvin Barbi (Fotó: JP Yim/Getty Images)

Ilyen sokat változtak az évek során a legismertebb hazai sztárok:

Még több

Sztárhírek