Nem hiszed el mennyibe került Vajna Timi luxusutazása

Vajna Timi egy magángépen tartotta meg a mini szülinapi buliját miközben hazautazott, de el sem hiszed, milyen sokba került ez!

Nem hiszed el mennyibe került Vajna Timi luxusutazása

Miután néhány napot a családjával töltött, Vajna Timi hazautazott Los Angelesbe. Az útra barátnői, Erika és Návai Anikó is vele tartottak, hogy megünnepeljék Timi szülinapját, de társaságnak két potyautast is kaptak, ugyanis Timi végre a kutyáit is hazavihette. Az üzletasszony azért választotta a repülésnek ezt a formáját, mert nem akarta, hogy bármi baja essen a kedvenceinek a csomagtérben, ami valahol teljesen érthető, állatbarátként mi sem szívesen zsuppolnánk le őket a repülő gyomrába. Az viszont sokkoló, hogy mennyi pénzbe került a luxusút! 

A Bors szerint 45 és 58 millió forint közötti összegért lehet felszállni Budapesten egy 9-14 személyes kisgép fedélzetére, ami valljuk be, akkor is elképesztően sok, ha krémszínű bőrfotelben tölthetjük a 14 órás repülőutat és közben a négylábúak is úgy grasszálhatnak fel-alá, ahogyan szeretnének. Ennyiből már egy családi házra is bőven futná…  Úgy tűnik, az ebadták nem róják fel a gazdinak a kényeztetést.

 

View this post on Instagram

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Az megvan, hogy…

Még több

Sztárhírek