5 világsztár, akiről nem is tudtad, hogy az X-Faktorban indult a karrierje

Mielőtt a csapból is ők folytak volna, Leona Lewis, James Arthur és még sokan mások, pont úgy izgultak az X-Faktor színfalai mögött, mint a legfrissebb sztárjelöltek.

5 világsztár, akiről nem is tudtad, hogy az X-Faktorban indult a karrierje

Holnap végre elstartol a magyar X-Faktor 10., jubileumi évada, amit – hozzánk hasonlóan – nyilván már alig vársz. Pláne, hogy a tavalyi, egyébként is borzalmas évet az X-Faktor adagod nélkül kellett letolnod. Viszont nem ér elfelejteni, hogy a műsor eredetileg 2004-ben indult az Egyesült Királyságban, hála Simon Cowellnek, akinek nagyon sok, mára nemzetközi karriert befutó világsztár köszönheti a hírnevét. Igen, következő ikonok tényleg mind az X-Faktorban kezdték.

Leona Lewis

A 36 éves Leona Lewis 2006-ban megnyerte a brit X-Factor harmadik szériáját. Első albuma, a Spirit óriási siker lett világszerte, 7 millió darabot adtak el belőle. Két év múlva az Echo című album szintén elképzelhetetlen sikereket hozott. Leona azóta bejárta az egész világot, a műsorra viszont szinte senki nem emlékszik vele kapcsolatban.

Stacey Solomon

A most 32 éves, háromgyerekes brit énekesnőről, Stacey Solomonról egyre kevesebben tudják, bizony ő is X-Factor versenyző volt, az Egyesült Királyság történetének harmadik szériájában lett bronzérmes még 2009-ben. Kapaszkodj, de ekkor csupán 18 éves volt! Azóta rengeteg tévéműsorban szerepelt, lemezeket adott ki, 2015-ben pedig férjhez ment.

James Arthur

James Arthur 2012-ben nyerte meg a brit X-Factor kilencedik évadát, de manapság ezt már senki nem emlegeti vele kapcsolatban, olyan szép karriert épített. Azóta 3 albumot adott ki és 7 turnét nyomott le. 2016-ban azzal került a címlapokra, hogy bevallotta, gondjai vannak a drogokkal, szorong és depressziós, azóta pedig egy mentális egészséggel foglalkozó alapítvány egyik arca.

Rebecca Ferguson

Ugyan csak a második helyet szerezte meg az X-Factor hetedik évadában, az ő nevére mégis többen emlékeznek, mint a győztes Matt Cardle-ra. Jelenleg már az ötödik albumán dolgozik, illetve elképesztően gyakran tűnik fel különböző tévéműsorokban.

Olly Murs

Olly 2009-ben második lett az X-Factorban, mégis eszetlen nagyot ment az elmúlt kicsit több, mint egy évtizedben. Kiadott hat albumot, szerepelt egy csomó tévéműsorban, noha már alig tudja valaki, hogy valaha X-Factor énekes volt. Pláne, hogy jelenleg a brit Voice egyik zsűritagja.

Mert van még néhány meglepő tényünk kedvenceidről:

Még több

Sztárhírek