Katalin hercegné és Vilmos herceg mindent megtesz, hogy a gyerekeinek átlagos életet biztosítson

Nem szeretnék, ha már a gyerekkoruk is arról szólna, ők a királyi család tagjai, ezért mindent megtesznek azért, hogy a lehetőségekhez képest normálisan neveljék őket.

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindent megtesz, hogy a gyerekeinek átlagos életet biztosítson

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2011-ben mondta ki a boldogító igent, idén már tíz éve házasok. Az évek során három gyermekük született, 2013-ban György herceg, 2015-ben Sarolta hercegnő és 2018-ban Lajos herceg. A szülők már a legelején eldöntötték, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a kicsik gyerekkora minél átlagosabb legyen, főleg annak fényében, hogy Vilmos herceg korai éveit a királyi család szigorú szabályrendszere, valamint Károly herceg és Diana hercegnő házassági problémái alaposan beárnyékolták. Ennek ellenére Katalinnal szuper családot alakítottak ki, ami részben annak is köszönhető, hogy a hercegné remek példát hozott otthonról, Vilmos pedig mindenben partner.

Irány a suli!

A legtöbb kisgyerekes szülő maga hozza-viszi a gyerekét az iskolába, ez alól Katalin hercegné és Vilmos herceg sem képez kivételt. Több forrás is megerősítette már az évek során, hogy bár bőven telne sofőrre, a Cambridge-szülők maguk intézik a reggeli rohanást, délután pedig ők hozzák haza a lurkókat a suliból.

Titkos bulik

Ha azt gondoltad volna, hogy a királyi gyerekek nem tarthatnak szülinapi zsúrokat, tévedtél. Katalin hercegné például tavaly foci tematikájú partit szervezett Györgynek, akinek az egész osztályát meghívta. Máskor is gyakran hívnak át gyerekeket a Kensington-palotába, igaz, nekik és a szüleiknek komoly biztonsági intézkedéseknek kell ilyenkor alávetniük magukat.

Esti mese

2018-ban egy rendezvényen derült ki, Vilmos herceg minden egyes este mesét olvas a gyerekeinek lefekvés előtt. Ez egy olyan dolog, amit nagyon imád, és amit sosem hagyna ki. Egész könyvtárat rendeztek már be otthon Györgynek, Saroltának és Lajosnak, így mindig akad olyan mese, amit még nem hallottak.

via GIPHY

Gyereknevelés nyilvánosan

A legtöbb szülő rémálma, hogy a gyereke nyilvánosan kezd el hisztizni, Katalin hercegnével pedig ez már számtalanszor megesett. Ő azonban egyszer sem esett kétsége, simán lekezelte a helyzetet, méghozzá anélkül, hogy egyetlen hangos szó is elhangzott volna a szájából, a pár ugyanis nem hisz a hangos kiabálásban, mint fegyelmezési módszerben. Akkor sem, ha éppen otthon vannak.

Minden nagyszülő a család a része

Katalin hercegné szülei, Carole és Michael nem királyi családtagok, mégis rengeteg időt tölthetnek az unokáikkal, és nagyon jól beilleszkedtek az előkelőségek közé. Sokszor konkrétan vakációzni viszik a kicsiket, ilyenkor Katalin hercegné és Vilmos herceg végre pihenhetnek egy kicsit.

via GIPHY

Fontos adni

Mivel a gyerekek egyre nagyobbak, egyre komolyabb témák kerülnek elő otthon. Az egyik legfontosabb kérdés a kiváltság, Katalin hercegné és Vilmos herceg azt szeretné, ha a gyerekek tudnák, ez nagy teher, épp ezért fontos jóra használni, valamennyit visszaadni a világnak önzetlenül.

via BestLife

Ezért annyira szerethető Vilmos herceg felesége:

Még több

Sztárhírek