Villantsd a gyűrűt! Hírességek, akiket számtalanszor eljegyeztek

Britney végre valóban #szabad, ennek örömére a pasija fél térdre is ereszkedett előtte és megkérte, hogy legyen a felesége. Az énekesnő pedig életében immár negyedjére is menyasszony lett. De ez egyáltalán nem olyan ritka eset a sztárvilágban, mint hinnéd!

Villantsd a gyűrűt! Hírességek, akiket számtalanszor eljegyeztek

Kevés eljegyzésnek örültünk annyira az utóbbi időben, mint annak, hogy Sam Asghari megkérte (megkérhette) Britney Spears kezét. Az énekesnő ugyanis több mint 10 éve az édesapja gyámsága alatt állt és gyakorlatilag egyáltalán nem volt beleszólása a saját életébe – például abba sem, hogy újra gyereket vállalhasson. Ráadásul korábban a szerelemben sem volt szerencséje, hiszen már túl van két sikertelen házasságon és egy felbontott eljegyzésen is. Na persze a sztárvilágban a tündérmesék elég sok esetben nem tartanak örökké (órákig sorolhatnánk a példákat), szóval nem Britney az egyetlen, aki már többször is igent mondott egy lánykérésre. Sőt, még csak nem is ő áll a lista élén! Kim Kardashian, Kate Winslet és Demi Moore például háromszor is megházasodott már, Elizabeth Taylor pedig összesen nyolcszor is megesküdött. De nézzük csak, kik azok, akik sokszorosan voltak már menyasszonyok.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Az ötszörös menyasszony, Jennifer Lopez (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Jennifer kezét ötször is megkérték már az évek során, ám ennél kevesebbszer jutott el az oltárig. Az első férfi, aki feltette neki a nagy kérdést, Ojani Noa volt, akivel kevesebb, mint egy évig voltak házasok. Nem sokkal később hozzáment Cris Juddhoz, de ez a frigy sem tartott egy évnél tovább. Ezután ismerte meg Ben Afflecket, aki úgyszintén eljegyezte, ám az óriási médiafigyelem akkora nyomást gyakorolt rájuk, hogy végül lefújták az esküvőt és pár hónap múlva szakítottak is. JLo eddigi leghosszabb házassága 7 évig tartott, de a happy end a Marc Anthonyval való kapcsolatában is elmaradt. Aztán sokáig úgy tűnt, hogy Alex Rodriguezben végre megtalálta az igazit, de a mesébeillő eljegyzésük ellenére őt is elhagyta. Most pedig (közel 20 év elteltével) ismét Ben Affleckkel jár és a jelek szerint szinte bármelyik pillanatban újra a menyasszonya lehet.

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Az ötszörös menyasszony, Drew Barrymore (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Jenhez hasonlóan Drew ujjára is ötször húztak már eljegyzési gyűrűt és háromszor ki is mondta az igent. Az első házassága mondjuk csak 19 napig tartott Jeremy Thomasszal, Tom Green másfél évig volt a férje, Will Kopelman pedig 4 év után adta be a válókeresetet. Arra pedig valószínűleg már kevesen emlékeznek, hogy a színésznő már 16 évesen menyasszony volt, mert egy Hollywoodi producer unokája, Leland Hayward feleségül kérte őt. Sőt, egy év múlva már egy színész, Jamie Walters menyasszonya volt – tehát 20 éves kora előtt már kétszer is az esküvőt tervezgette.

Paris Hilton

Paris Hilton

A négyszeres menyasszony, Paris Hilton (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Amikor Britney bejelentette, hogy Sam megkérte a kezét, Paris Hilton is gratulált neki a kommentszekcióban. „Üdvözlünk a klubban” – írta. A megjegyzése pedig már csak azért is tűpontos, mert az örökösnő Brithez hasonlóan éppen a negyedik eljegyzésénél jár. A különbség csupán annyi, hogy Paris még egyetlen egyszer sem jutott el az esküvőig. Az első vőlegénye Jason Shaw volt, de alig pár hónap után meggondolta magát és inkább szakított vele. Két évvel később Paris Latsis menyasszonya lett, de végül vele sem szervezte meg az esküvőt. 2017-ben elújságolta, hogy igent mondott Chris Zylka színész lánykérésére, 2018-ban viszont már a kapcsolatuk végéről szóltak a hírek. Így jutottunk el jelenlegi párjához, Carter Reumhoz, aki 2021. februárjában (éppen a szülinapján) lepte meg egy fantasztikus gyűrűvel Parist. És vele állítólag komolyan beszélgetnek a családalapításról és a gyerekvállalásról, illetve a babaneveket is kiválasztották már. (Sőt, a pletykalapok nemrég már azt állították, hogy Paris gyermeket vár.)

Ha szerelemről van szó, a sztárvilág elég sok izgalmas sztorit tartogat még neked:

Még több

Sztárhírek