Ezeket a hírességeket meglepően sokan utálják

Attól, hogy híres vagy, még nem feltétlen zsebelhetsz be minden szimpátiát, ezek a sztárok ezt jól tudják.

Ezeket a hírességeket meglepően sokan utálják

Ezek a sztárok bár nagy sikereket értek el, kénytelenek napi szinten megküzdeni a feléjük irányuló utálattal, amiből valljuk be, a közösségi média névtelenségében bőven kijut nekik. Persze van, aki erre rászolgált, míg mások inkább csak áldozatul estek bizonyos dolgoknak. Tudd meg, kik ők!

Chris Pratt

Chris Pratt karrierje évek óta szárnyal, talán most a legsikeresebb egész életében. Ennek azonban nagy ára van, rendkívül sokan utálják. Egy időben például elterjedt a Twitteren, hogy a színész rasszista kommenteket írogat, ezt később közleményben tagadta. Ennek ellenére köztudott, hogy a sokak által gyűlölt Donald Trumppal szimpatizál és egy olyan egyházat támogat, akik nyíltan LMBTQ-ellenesek. 

Taylor Swift

Taylor Swift egy elképesztően tehetséges énekesnő, aki azonban nagyon sok botrányba keveredett az évek során. Főleg azért került a bulvárcímlapokra, mert elég sok kapcsolata volt már, ezt pedig egy nőnek nem igazán szokták elnézni… Pasifalónak titulálták, aki akár házas embereket is elszeret a családjuktól. Hogy ebből mi igaz, azt csak ő maga tudja.

via GIPHY

Anne Hathaway

Anne Hathaway mindig olyan színésznő volt, aki megosztotta a tömegeket, sokan szerették, sokan utálták. Azonban, amikor 2013-ban Oscar-díjat kapott A nyomorultakért, elképesztően sokan kiakadtak rá. A netezők jelentős hányada szerint ugyanis egy kicsit sem érdemelte meg ezt az óriási elismerést, mert alig szerepelt a filmben. Anne erről később azt mondta, a sok gyűlölet csak erősebbé tette.

Julia Roberts

Julia Roberts a világ egyik leghíresebb színésznője, sokan imádják. Azt azonban csak valamivel kevesebben tudják róla, hogy nagyon nehéz személyiség, amolyan igazi díva. A forgatásokon sokszor órákra bezárkózik a lakókocsijába és nem hajlandó beszélni senkivel, ha mégis, akkor kritikus és lekezelő. És akkor a gyors hangulatváltásokat még nem is említettük.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a világ egyik legünnepeltebb sztárja, aki 50 felett is bomba formában van, és akinek még a régi pasiját, Ben Afflecket is sikerült visszaszereznie. Az utálatot azonban ő sem úszta meg, sokan azért fújolnak rá, mert úgy gondolják, a dalai minden eredetiséget nélkülöznek, színésznőnek pedig harmatgyenge. Kemények vele, igaz?

via GIPHY

Zac Efron

Zac Efron a világ egyik legjobb pasija, legalábbis a netezők többsége így gondolja. Ugyanakkor nagyon sokan ki nem állhatják, egyszerűen nem tudják neki megbocsájtani, hogy szakított első szerelmével, a High School Musical másik nagy sztárjával, Vanessa Hudgens-szal. 

Justin Timberlake

Justin Timberlake nagyon sok olyan dolgot tett az évek során, amiért sokan mérgesek rá. Letépte a színpadon Janet Jackson ruháját, nyilvánosan, egy komplett slágerben alázta exét, Britney Spears-t, majd nem is olyan régen flörtöléssel hozta ciki helyzetbe feleségét, Jessica Bielt… Ugye, így már nem kell magyarázni, miért vannak rá kiakadva?

Ha szomjazol az infókra, ezeket se hagyd ki:

Még több

Sztárhírek