Kimondták Weisz Fanniék válását

Egy éve döntött úgy Weisz Fanni és a férje, hogy véget vetnek a házasságuknak, de a bíróság csak most mondta ki a hivatalos döntést.

Kimondták Weisz Fanniék válását

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter tavaly döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Akkor mindketten egy-egy Instagram posztban jelentették be a döntésüket, ám a válás hivatalos procedúrája tegnap ért véget a bíróságon. 

A Blikknek nyilatkozó szemtanú szerint Fanni mosolyogva, exférje viszont kissé gondterhelten lépett ki az épületből.  

Nem is értettem, hogy mit keres itt Fanni, ám nem sokkal később megláttam a fiút, aki mindig vele szerepelt a műsorokban – kezdte lapunknak olvasó-riporterünk, akinek az információért és a fotókért jár a tízezer forint! – Éppen a nagymamámat vártam a ház előtt, ezért tudom, hogy nagyjából fél órát lehettek bent. Külön jöttek ki, Fanni mellett volt egy ügyvéd és egy hölgy is, úgy vettem ki, egy jeltolmács lehetett. Nagyon mosolygott, amikor kilépett a kapun. Felszabadult volt és boldog, a fiú pedig kicsit idegesnek tűnt. – mondta el a lapnak. 

A Blikk Fannit is megkereste az ügyben, aki megerősítette a hírt, de nem szerette volna a magánéletét alaposabban kommentálni. A modell életébe egyébként már a különválásuk idején beköszöntött a boldogság Gergő személyében, akivel úgy tűnik, hogy nagyon jól megvannak.

Maradj velünk, villantunk még néhány érdekességet:

Még több

Sztárhírek