6 alkalom, amikor Katalin hercegné megvillantotta a laza oldalát

Berúgni vagy lerészegedni természetesen nem szokott, de egy pohárka bort, vagy néhány korty koktélt azért még a leendő királyné is megengedhet magának.

6 alkalom, amikor Katalin hercegné megvillantotta a laza oldalát

Korábbi csoporttársai elmondása szerint Katalin hercegné sosem volt az a nagy partyarc – még az egyetemi évek alatt sem szeretett lerészegedni és megállás nélkül bulizni. Valószínűleg nem is nagyon bánja, hogy hercegnéként és jövendőbeli királynéként ma már nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mikor, miből és mennyit iszik. És bár egy királyi családtag nem engedheti meg magának, hogy nyilvánosan lerészegedjen, teljesen azért nekik sem kell lemondani az alkoholról. Vannak bizonyos események, ahol kifejezetten elvárás, hogy a királyi család tagjai koccintsanak a résztvevőkkel – ezeken az alkalmakon pedig Katalin is nyugodt szívvel poharat ragadhat. 

Katalin hercegné borozik

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

2014-ben Vilmos, Katalin és a kis György herceg egy háromhetes útra indult Ausztráliába és Új-Zélandra, az egyik állomásuk pedig pont egy Amisfieldben található pincészet volt. Kate és Vilmos természetesen nem hagyhatta ki a kóstolót, az viszont jól látható, hogy a hercegi pár tényleg csak néhány kortyot ivott. 

Katalin sörözik

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Németországban mi mással is ünnepelhetnének, mint hamisítatlan német sörrel! Ez a fotó 2017-ben készült egy Heidelbergben rendezett evezős verseny után, amikor is a hercegi pár a győztesek örömére koccintott egyet. 

Katalin hercegné alkohol

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Itt Katalin éppen egy pohárka sherryt kortyol Szent Patrik napja alkalmából 2012-ben. Vilmos és Kate egy aldershoti laktanyát látogatott meg az ünnepen. 

Katalin pezsgőzik

Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein

Ez a fotó is 2017-ben Németországban készült a brit nagykövetség rezidenciáján, ahol a királynő születésnapja alkalmából pohárköszöntőt mondtak, majd pezsgővel koccintottak egyet. 

Katalin koktélozik

Fotó: Getty Images/WPA Pool

Oké, ezt a koktélt mi is szívesen megkóstoltuk volna! 2012-ben Katalin Liverpoolban látogatott meg egy jótékonysági szervezet és az egyik helyi bárban a mixerek elkészítettek egy különleges, kifejezetten Katalinnak szánt koktélt, ami a Duchess tehát a hercegnő nevet kapta. 

Katalin whiskey

Fotó: Getty Images/WPA Pool

2021-ben Katalin és Vilmos egy pohár whisky-vel ünnepelték meg a Orbital Marine Power által tervezett árapály-turbina átadását. 

Katalin hercegné ugyanolyan nő, mint bármelyikünk:

Még több

Sztárhírek