Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek és nagyon boldogok

Nem mindenki gondolja úgy, hogy csak a monogámia működőképes egy kapcsolatban. A következő sztárok egészen konkrétan a nyitott kapcsolatra szavaznak!

Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek és nagyon boldogok

Ha nyitott kapcsolatról van szó, akkor tutira a Will Smith-Jada Pinkett-Smith páros ugrik be elsőnek, akik ezt hallgasd, 1997-ben, azaz pontosan 24 évvel ezelőtt (!!!) házasodtak össze. A pár rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy nyíltan felvállalták, másokkal is ágyba bújnak, de nagyon úgy tűnik, hogy az idő őket igazolja, ugyanis közel negyed évszázada rajonganak egymásért a kétkedők nagy meglepetésére. Persze nem ők az egyetlenek, akik úgy gondolták, adnak egy esélyt a dolognak, csak más sztárpárok nem verték ilyen nagy dobra a dolgot. Pedig megtehették volna, mert láthatóan náluk is működik már egy ideje… 

Justin Timberlake és Jessica Biel 

Emlékszel még, hogy nem is olyan rég Justin megcsalta a felségét? Akkor tutira rémlik, hogy mekkora botrány volt miatta, és a sajtó szinte kikényszerítette az énekesből, hogy nyíltan bocsánatot kérjen Jessicától. Pedig erre semmi szükség nem volt, ugyanis a pár nyitott házasságban él, úgyhogy a színésznő pontosan tudta, hogy a férje mással is kavar. Nem véletlen, hogy egyetlen megjegyzéssel sem kommentálta az egészet. 

Mila Kunis és Ashton Kutcher 

Az utóbbi időben a sztárpárról főként azért hallani, mert elárulták, csak akkor fürdetik a gyerekeiket, amikor koszosak, de nem ez az egyetlen érdekesség a családjukban. Mila és Ashton 2012-ben jöttek össze, viszont, mivel egyikük sem hitt a monogámiában a nyitott kapcsolat mellett döntöttek. Ashtonnak ez már Demi Moore-ral is bevált, és úgy tűnik, Milával is egy hullámhosszon vannak ezen a téren, ők az egyik legboldogabb pár Hollywoodban. 

Pink és Carey Hart 

Az énekesnő és a férje minden tekintetben elég szabadszelleműek, a gyerekeiket is nyitottan nevelik, úgyhogy szinte magától értetődik, hogy párkapcsolati téren is szeretnek kalandozni. Ha az élet úgy hozza, másokkal is kapcsolatba bonyolódnak, persze azért volt rá példa, hogy Carey túl messzire ment. Egy dolog ugyanis, hogy ágyba bújik valakivel, és megint más, hogy együtt mutatkozik vele egy nyilvános eseményen. Akkor Pink nagyon besokallt, de szerencsére sikerült tisztázniuk a dolgot. 

David Beckham és Victoria Beckham 

A sztárvilágban mindenki nyílt titokként kezeli, hogy a Beckham házaspár sem zárkózik el az alkalmi kapcsolatoktól. Főleg David az, aki kihasználja az ezzel járó előnyöket, ez az oka annak, hogy már többször pletykálták, hogy megcsalta Victoriát, és ennek köszönhető az is, hogy 22 év házasság és 4 gyerek után még mindig együtt vannak. 

Shailene Woodley és Aaron Rodgers 

A Hatalmas kis hazugságok sztárja és amerikaifutball-játékos szerelme is úgy gondolják, hogy a monogámiában semmi szórakoztató nincs. Shailene a New York Timesnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy határozottan nyitott arra, hogy akár több partnere is legyen egyidejűleg, mert semmilyen előnye nem származott abból, amikor csak egy pasi volt az életében. „Megtapasztaltam a nyitott kapcsolatot és a mélyen monogám viszonyt és azt hiszem, abban a korban élünk, ahol nincsenek szabályok, kivéve azokat, amiket két ember tervez egy kapcsolatban. Vagy három, attól függ, hányan eveztek egy csónakban. De a felelősségtudatnak meg kell lennie minden kapcsolat dinamikájában, ez a felelősség pedig nem más, mint az őszinteség, a kommunikáció és a bizalom.

Bírod a tündérmeséket? Néha a valóság simán übereli őket:

Még több

Sztárhírek