Bárcsak maradtak volna a korábbinál: 6 frizuraváltás a sztárvilágból, ami rosszul sült el

A következő hajakra egyszerűen nincs se magyarázat, se bocsánat. Ha nem hiszed, győződj meg róla a saját szemeddel!

Bárcsak maradtak volna a korábbinál: 6 frizuraváltás a sztárvilágból, ami rosszul sült el

Valószínűleg mindenki életében eljön egyszer egy olyan bénahaj-korszak, amikor is hirtelen felindulásból, vagy az aktuális divatot gondolkodás nélkül követve bevállal egy nem éppen előnyös frizurát. Megnyugtató, hogy nincs ez másképp a hírességekkel sem – mutatjuk is, melyik volt az a 6 frizuraváltás a közelmúltban a sztárvilágban, ami meglehetősen rosszul sült el. 

Miley Cyrus 

 

View this post on Instagram

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Miley kifejezetten híres arról, hogy szeret kísérletezgetni a frizurájával, az eredmény azonban nem mindig válik az előnyére… Néhány éve felszállt az egészen érthetetlen módon ismét aranykorát élő mulletvonatra, és azóta egyszerűen nem tud szabadulni ettől a borzalmas frizurától. Valószínűleg nincs ember a földön, aki ne nézne ki kicsit furcsán, vagy viccesen a Bundesliga séróval, és bár Miley-t mostanra úgy ahogy megszoktuk ezzel a hajjal, sokkal jobban állna neki, ha végre megszabadulna tőle. 

Joe Jonas 

Joe is szeret új frizurákat kipróbálni – a védjegyévé vált bozontos fürtök mellett láthattuk már zselézett tüsi és hátranyalt hajjal is, de néha még ennél is tovább szokott menni, és egészen rövidre nyírja le a frizuráját. Ez utóbbi húzása különösen meg szokta osztani a rajongókat, akik jobban szeretik az énekes hosszabb frizuráját. Ezzel pedig mi is egyetértünk, ezek az ultra rövid hajak egyszerűen nem illenek Joe-hoz. 

Demi Lovato 

 

View this post on Instagram

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés

Demi aktuális frizurájára egyszerűen nincsenek szavak. Ő is egy Miley-hoz hasonló úton indult el: a gyönyörű hosszú haját egyre rövidebbre vágatta, az eredmény pedig minden alkalommal egyre rosszabb lett. A rövid haj Deminek egész egyszerűen nem áll jól, ő azonban ebbe valamiért nem hajlandó beletörődni. 

Emily Ratajkowski 

Emily szőke hajával igazából nem volt nagy probléma, csak annyi, hogy nem illett hozzá túlságosan. Ezt valószínűleg ő maga is érezhette, mert amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan meg is vált a szőke tincseitől és visszatért a gyönyörű barna frizurájához. 

Ruby Rose 

 

View this post on Instagram

 

Ruby Rose (@rubyrose) által megosztott bejegyzés

Rubyt egyébként is rövid hajjal ismertük meg – de nem ennyire röviddel… A bob frizura szuperül állt neki, de egyszer csak gondolt egy nagyot, és szinte teljesen kopaszra borotválta a fejét. Ez a furcsa, 90-es évek fiú bandáit megidéző frizura már a kopasznak a folytatása, de sajnos azt kell mondjuk, hogy nem áll túl jól a modellnek. És ezen nem sokat segít a szőke melír sem… 

Britney Spears 

Britney Spears barnán? Ez csak valami tévedés lehet… Erre szerencsére Britney is hamar rájött, aki egy rövid kitérő után vissza is tért a védjegyévé vált szőke tincseihez. Érdekesség, hogy a karrierje során volt már hasonlóan sötét frizurája, de az a korszaka sem tartott sokáig. 

Kattints a sztárok eredeti hajáért!

Még több

Sztárhírek