Vilmos herceg fenyegetést lát András hercegben

A szexuális zaklatás botrány kirobbanása óta András herceg teljesen eltűnt, aminek az az oka, hogy fenyegetést lát benne a családja.

Vilmos herceg fenyegetést lát András hercegben

Augusztusban robbant a bomba, hogy Erzsébet királynő kedvenc fiát, András herceget szexuális zaklatással vádolják, a herceg pedig annyira kétségbe esett, hogy rögtön a királynőig szaladt és azóta sem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt. A DailyMail úgy tudja, hogy a testvérei, Károly és Edvárd herceg, valamint Anna hercegnő keze van a dologban, akik bezártak minden ajtót előtte, hogy megakadályozzák a visszatérését a közéletbe. És ha ez nem lenne elég, állítólag maga Vilmos herceg sem támogatja, hogy előmerészkedjen, mert szerinte fenyegetést jelent az egész családra nézve. A The Sunday Times szerint Vilmos egyáltalán nem rajong a bácsikájáért, a lapnak nyilatkozó forrás pedig állítja, hogy Vilmos kegyetlennek és kockázati tényezőnek tartja. 

András herceg egyébként kategorikusan tagadja az ellene felhozott vádakat, és sokan úgy vélik, hogy szeretne visszatérni és képviselni a királyi családot, de erre aligha lesz lehetősége, a fentiek fényében. 

A királyi családot sosem lehet megunni:

Még több

Sztárhírek