George Clooney már csak erre az egy dologra vágyik az életben

A színészt sokan biztatják arra, hogy vállaljon politikai karriert, de ő köszöni, nem kér belőle, és meg is van az oka rá.

George Clooney már csak erre az egy dologra vágyik az életben

George Clooney az egyik legaktívabb híresség, ha politikáról van szó, nem fél felvállalni a véleményét, vagy kiállni egy adott politikai kampány vagy jelölt mögött, ugyanakkor elárulta, hogy nem tervez ilyen jellegű karriert, annak ellenére, hogy sokan biztatnák rá. George a The Tender Bar premierjén mesélte el, hogy ő boldogan szeretne élni, úgy igazából, ez lenne az ő jutalomjátéka. És nyilvánvalóan politikusként erre nem lenne lehetősége.

Idén lettem 60 éves, és beszélgettünk a feleségemmel (Amal Clooney – a szerk.): sokat dolgoztunk, mindketten, és szerintem úgy kell gondolnunk erre az időre, mint a boldog szép napokra… 60 éves vagyok, és még mindig kosárlabdázhatok, még mindig azt csinálhatom, amit szeretek, de 20 év múlva 80 leszek, és ez valós szám. Nem számít, hogy mennyit dolgozol, vagy mit eszel. Akkor is 80 vagy. Biztosítanunk kell, hogy élvezzük, és a lehető legjobban megéljük ezeket az éveket.” – nyilatkozta a színész, rövidre zárva, hogy pontosan mit is vár még az életétől.

via People

Még több

Sztárhírek