Harry herceg már Diana hercegnő emlékét sem tiszteli?

Nagyszabású eseményt rendeznek a Szívek hercegnéje tiszteletére, amin a saját fia és a családja nem fognak részt venni.

Harry herceg már Diana hercegnő emlékét sem tiszteli?

Mivel a koronavírus-járvány nem engedte meg korábban, ezért Vilmos hercegék most tervezik megköszönni azt a sok adományt, ami nélkül a Diana emlékszobor nem jöhetett volna létre. Ha megvan, akkor a szobrot Vilmos és Harry herceg egy szűk csapat kíséretében avatta fel, és úgy volt, hogy a köszönőpartit is ketten adják, ha a járványhelyzet lehetővé teszi, most viszont a sussexiek szóvivője megerősítette, hogy az ünnepségen a pár és a gyerekeik nem fognak részt venni. 

Ez több dolog miatt is érdekes: egyrészt a fivérek megígérték egymásnak a szoboravatáson, hogy félreteszik a jövőben az ellenségeskedést. Másrészt a meghívottak között tényleg a Diana számára legfontosabb emberek lesznek jelen, például jó barátja, Sir Elton John is kapott meghívást. De a legrosszabb, hogy Harry és Meghan most mutatták volna be Lilibet Dianát a királynőnek és az egész családnak, viszont így erre nem kerül sor.  

Arról a pár szóvivője nem nyilatkozott, hogy végül miért döntöttek így, pedig ahhoz, hogy Harry kihagyjon egy ilyen fontos eseményt, biztos, hogy komoly indoknak kell lennie. Ugyanakkor a döntésük már most kiverte a biztosítékot, mondván, hogy nem tiszteli az édesanyja emlékét, a kommentelők többsége szerint jobb is, ha nem jelennek meg az eseményen. 

via Mirror

Ha mindent (IS) tudni akarsz a királyi családról:

Még több

Sztárhírek