A legkuszább szerelmi kapcsolatok Hollywoodban

Mindig azt mondják, hogy az életnél nincs jobb forgatókönyvíró: nos, ez az állítás halmozottan igaz a sztárvilág magánéletére. Ugyanis több olyan híresség is van, akinek igencsak sokszínű a családja…

A legkuszább szerelmi kapcsolatok Hollywoodban

Ugyan Hollywoodban számtalan film happy enddel ér véget és a szerelmespárok boldogan élnek míg meg nem halnak, az őket alakító színészekre gyakran inkább dráma vár a kamerákon túl. Gondolj csak a romkomok egyik koronázatlan királynőjére, Drew Barrymore-ra, akinek már öt férfi is megkérte a kezét, túl van három váláson és jelenleg éppen szingli. (Amivel természetesen semmi baj sincs, de az azért tagadhatatlan, hogy lassan szappanoperát lehetne írni a szerelmi életéből…)

Hilary Duff három gyerkőce pedig két különböző apától van, ami szintén nem szokatlan a sztárvilágban: több olyan híresség is akad, akinek két kapcsolatából is született gyermeke. (Gondolj csak a Jenner – Kardashian családra, amit Kris köt össze…) Az viszont még a celebek között is ritkábban fordul elő, hogy valaki nem kettő, hanem három szerelmével is megtapasztalhatta a szülői örömöket. Mutatunk neked pár kimondottan sokszínű családot Hollywoodból!

Kate Hudson

Kate Hudson

Kate Hudson (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Kate családja számokban: három vőlegény – két férj – három gyermek

A színésznő mindössze 21 éves volt, amikor hozzáment a The Black Crowes frontemberéhez, Chris Robinsonhoz, majd született egy fiuk, Ryder Russell. Hat évvel később bejelentették, hogy elválnak és Kate egy másik zenész, a Muse-ból ismert Matthew Bellamy oldalán találta meg újra a szerelmet. 2011 áprilisában eljegyezték egymást és júliusban megérkezett a kisfiuk, Bingham Hawn. Három év múlva szakítottak és igen, Kate 2016-ban is egy zenésszel, Danny Fujikawával kezdett el randizni. 2018 októberében életet adott a kislányuknak, aki a Rani Rose nevet kapta, 2021 szeptemberében pedig párja megkérte a kezét és Kate természetesen igent is mondott neki. A színésznő egyébként köztudottan mindent megtesz azért, hogy az exeivel, azaz két fiának apjaival jó kapcsolatot ápolhasson és az Instagramjáról sugárzik is, hogy a gyerekei nagyon boldogak ebben a felállásban.

Kate Winslet

Kate Winslet

Kate Winslet (Fotó: Mike Marsland/Getty Images)

Kate családja számokban: három férj – három gyerek

A Titanic sztárja először 1998-ban vonult az oltárhoz, ahol Jim Threapleton várta őt. A házaspárnak egy lánya született 2000-ben, akit Miának neveztek el. 2001-ben viszont benyújtották a válókeresetet. Kate hamarosan Sam Mendes-zel kezdett el randizni, akinek 2003-ban igent is mondott. Közös fiuk, Joe még ebben az évben megérkezett, de sajnos ez a kapcsolat sem tartott sokáig: 2010-ben véget ért a románcuk. Tizenkét hónapot ugrunk előre most az időben, oda, amikor Kate találkozott Edward Abel Smith-szel, akivel egészen hamar, már 2012-ben összekötötték az életüket, majd 2013-ban a kisfiukkal, Bearrel bővült tovább a színésznő abszolút nem hagyományos családja.

Jude Law

Jude Law

Jude Law (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Jude családja számokban: három menyasszony – két feleség – hat gyerek

A színész első nagy szerelme Sadie Frost volt, akit a Shopping című film forgatásán ismert meg. 1997-ben tartották meg az esküvőjüket és a 2003-ig tartó házasságuk alatt 3 gyermekük született: Rafferty, Iris és Rudy. Jude a következő barátnőjét is az egyik szerepének, az Alfie-nek köszönheti: a közös munka során szeretett bele Sienna Miller-be, akit 2004-ben eljegyzett, de két évvel később búcsút mondtak egymásnak. Ezután egy rövid ideig Samantha Burke-kel randizott, aki 2009-ben adott életet a lányuknak, Sophiának. Az ötödik gyermekének, Adának Catherine Harding az édesanyja, akivel szintén csak egy futó kapcsolata volt, még a baba érkezése előtt szétmentek. Jude végül Phillipa Coan oldalán állapodott meg 2019 májusában, 2020-ban pedig megszületett az első közös gyermekük (igen, a színész már hatszoros apa!), akinek a kilétét iszonyatosan titkolják – ahogyan a házasságukról sem tudunk szinte semmit sem.

A sztárvilágban gyakran bonyolultak a szerelmi sztorik:

Még több

Sztárhírek